Όταν ο Μητσοτάκης ξέχασε το διαβατήριο και «ενοχοποίησε» τη Μαρέβα

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνοντας προς την Ίμβρο, μόλις έφτασε στα σύνορα του Έβρου, αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι καθώς είχε ξεχάσει το διαβατήριο του.

Προς στιγμήν υπήρξε μια αναστάτωση για την καθυστέρηση στο ταξίδι του, ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ το “πήρε” χαλαρά και εκτυλίχθηκε μία άκρως οικογενειακή σκηνή όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε τις ευθύνες στη σύζυγο του Μαρέβα που δε μερίμνησε για το διαβατήριο.

Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους.

Προφανώς δεν είχε ούτε την αστυνομική του ταυτότητα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα. Μέχρι στιγμής κατά πληροφορίες , ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, ατύπως βρίσκονται σε καθεστώς κράτησης – αναμονής στο τουρκικό φυλάκιο.

Το σχετικό φωτογραφικό ανήρτησε ο πρόεδρος της ΝΔ στον προσωπικό του λαγαριασμό στο instagram, σχολιάζοντας: “Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!”
Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.