Περίεργα πρακτοριλίκια δημοσιογράφων. Κατηγορούν την Ελλάδα ότι στέλνει πίσω παράνομα πρόσφυγες στην Τουρκία, ενώ πρόκειται για υπόπτους για τρομοκρατία.

Εξαιρετικά περίεργα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποια από τα οποία ενδέχεται να είναι απολύτως ύποπτα. Και όταν λέμε ύποπτα, δεν ξέρουμε για το συγκεκριμένο, στο παρελθόν όμως έχει αποδειχτεί ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ευνοούσαν την τρομοκρατία.

Η Ελλάδα λοιπόν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά προσεκτική αναμένοντας εισβολή τρομοκρατών με την προβιά προσφύγων. Τώρα που το ισλαμικό κράτος συνετρίβη στην Συρία αναμένονται ροές τρομοκρατών που θα προσπαθήσουν να περάσουν στην Ευρώπη, κάποιοι εκ των οποίων μέσω του Έβρου. Το να στέλνεις πίσω στην Τουρκία ορδές που είναι εμφανές ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά προσομοιάζουν σε τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, δεν είναι απόλυτα νόμιμο, αλλά είναι επιβεβλημένο για την προστασία της κοινωνίας.

Μέχρι να αλλάξει ο νόμος ώστε να μην επιτρέπει τους τρομοκράτες να μην μεταμφιέζονται σε πρόσφυγες, οι ίδιοι τρομοκράτες που δημιουργούν, σφάζουν και εκμεταλλεύονται πρόσφυγες.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.