Διαμαρτυρία για το Εμπάργκο του Δημάρχου Σερρών κατά των τοπικών ΜΜΕ της πόλης

Αξιότιμοι συνάδελφοι με τα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Σερρών σε βάρος συναδέλφων σε συνέντευξη τύπου ( το βίντεο της συνέντευξης τύπου: https://www.youtube.com/watch?v=PSzION2zLB8&feature=youtu.be ) που έδωσε η Ένωσή μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Επιστολή Διαμαρτυρίας
Με έκπληξη και λύπη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερρών, ο οποίος δημοσία δηλώση, επέδειξε απείρου κάλους συμπεριφορά η οποία δεν είχε προηγούμενο. Στρεφόμενος φραστικά εναντίον συναδέλφων, δήλωσε περίτρανα τις αποφάσεις του , τις οποίες επέβαλε και σε λοιπούς δημοτικούς συμβούλους. Η συμπεριφορά του Δημάρχου κρίνεται άδικη και αναιτιολόγητη. Οι πρώτοι άνδρες ανά τόπο οφείλουν να διακατέχονται από δίκαια κ δημοκρατικά συναισθήματα ώστε να τυγχάνουν πρότυπα για τους πολίτες, χωρίς να επιδεικνύουν ίχνος εμπάθειας στους συνανθρώπους τους. Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και σύσσωμα τα μέλη της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. Μακεδονίας Θράκης, ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο σε δημόσια συγνώμη , ώστε να αποκατασταθεί η προσβολή σε ανθρώπους που κάνουν καθημερινά μια δύσκολη δουλειά και μοχθούν παραπάνω από ένα μέσο εργαζόμενο.
Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος Θεοφάνης
Ο Γεν. Γραμματέας Τζερτζεβέλης Παντελεήμων

Φωτογραφία του Anastasios Maràs.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.