Εκτός γραμμής Μητσοτάκη ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Με καλύπτει η δήλωση Τσίπρα»

Προσοχή συνέστησε στα εθνικά θέματα ο Νικήτας Κακλαμάνης διότι όπως ανέφερε το πρωί στον ΑΝΤ1, «το γραφείο τύπου της τουρκικής πρεσβείας το γράφει και το στέλνει. Έφερε ως παράδειγμα τις δηλώσεις Κατσίκη και το πρωτοσέλιδο της Χουριέτ την επόμενη μέρα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε επίσης ότι τον καλύπτει συναισθηματικά -ίσως και πολιτικά- η χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού» και όπως υποστήριξε επιλέγει να κρατάει «χαμηλούς τόνους για τα εθνικά θέματα» σε αντίθεση με άλλα στελέχη της ΝΔ που προτιμούν να εμπιστεύονται τον Ερντογάν, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Σταμάτης.  

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ως μια από τις πιο νηφάλιες φωνές μέσα στη ΝΔ, επιλέγει απ’ ό,τι φαίνεται μια τελείως διαφορετική στρατηγική από άλλους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκθέτοντας πρακτικά και την ίδια την ηγεσία του κόμματος που μέχρι ώρας δεν έχει φροντίσει να ανακαλέσει στην τάξη εκείνους που καλύπτουν συχνά πυκνά το καθεστώς Ερντογάν με σκοπό να αποκομίσει η ΝΔ μικροκομματικά οφέλη. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.