Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα: Βλέπουμε αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την Μάνδρα, καθώς συμπληρώνονται 100 ημέρες από τη μεγάλη φυσική καταστροφή που κόστισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για αδιαφορία, ψεύτικες υποσχέσεις, και απουσία των αρμόδιων υπουργών και της περιφερειάρχου Αττικής.

«Επισκέπτομαι ακόμη μια φορά την πόλη σας 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα για να δώσω μια συνέχεια σε μια δέσμευση που είχα αναλάβει ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης της πόλης» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις. Tο έχει αυτή η κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, μια κυβέρνηση που είναι υποτίθεται αριστερή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. «Τα βασικά έργα υποδομής πρέπει να ολοκληρωθούν θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να γίνει αυτό. Αυτό που συνέβη δεν πρέπει να επαναληφθεί» επισήμανε.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους δημότες «δεν αρκεί μόνο η δική σας θέληση και η καλή πρόθεση της δημάρχου και του επιτελείου της… Εμείς από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε δεν περιοριστήκαμε σε ανακοινώσεις, συστήσαμε μια ομάδα ειδικών που έκανε ειδική τεχνική έκθεση για το τι έγινε και τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπίσουν ανάλογα φαινόμενα. Κινητοποιήσαμε εθελοντές και έκανα αρκετά τηλεφωνήματα σε ιδιώτες δωρητές». «Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις κρατικές αρχές. Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και περιφερειάρχης δεν έχουν έρθει εδώ» σχολίασε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, χρέος της πολιτείας είναι να προστατεύει τους πολίτες της. Αυτό που με ενδιαφέρει, σημείωσε, είναι οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν ξανά. «Στις 100 αυτές ημέρες οι βουλευτές μας μέσα και από κοινοβουλευτικό έλεγχο ήταν και παραμένουν δίπλα σας» ανέφερε.

Πηγή: ant1news.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.