Ποια είναι τα αχάριστα μεγαλοστελέχη της ΝΔ και οι πρώην πρωθυπουργοί που βοήθησε ο Ιβάν – Δείτε ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται η απόπειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ηγετικής, εξαρτημένης από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, νεοφιλελεύθερης κλίκας της ΝΔ, να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Με περίσσευμα υποκρισίας, στην παρούσα κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, τώρα που έχει κλείσει η αξιολόγηση και που ταυτόχρονα ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να επενδύει και ετοιμάζεται να επενδύσει και στα πολύπαθα media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης των σκανδάλων (ο οποίος μπαινοβγαίνει στα σπίτια των εφοπλιστών και τους τάζει λαγούς με πετραχήλια) και η Νέα Δημοκρατία, εκτελώντας συμβόλαιο για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων που θίγονται, αλλά και του ξεδοντιασμένου μιντιακού κατεστημένου, ανακάλυψαν τη… διαπλοκή στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στη δραστηριότητα της σημερινής κυβέρνησης να βάλει σε αναπτυξιακή ρότα τη χώρα. 
Ωστόσο, η συνέντευξη που παραχώρησε ο επιχειρηματίας στο Πρώτο Θέμα είναι κόλαφος και εξαιρετικά αποκαλυπτική για το άγνωστο παρασκήνιο του τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε πρώην βουλευτές που έχει βοηθήσει. Και είναι εύλογο το ερώτημα: Τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης; Τι εννοεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με αυτά τα λόγια;
Ας δούμε τα όσα αποκαλυπτικά δήλωσε.
Είπε μεταξύ πολλών άλλων: 
“Θέλω να θέσω λοιπόν μια ερώτηση στους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Αλέξανδρο Κοντό. Ιδιαίτερα στον κ. Κοντό.Τον κ. Κεδίκογλου που τον ρώτησα «γιατί πράττεις έτσι» και μου απάντησε «το κόμμα έτσι αποφάσισε». Υπάρχουν πάρα πολλοί βουλευτές που εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολύ. Κι αυτοί ξέχασαν να ρωτήσουν τη συνείδηση τους. Γιατί «παντρεύουν» αυτό τον νόμο με το πρόσωπο του Σαββίδη; Η ΣΕΚΑΠ περιλαμβάνεται στον συγκεκριμένο νόμο μεταξύ πολλών άλλων εταιρειών. Κι αν θα μιλάμε για την ουσία για την οποία μιλούσε ο κ. Τσίπρας, αυτή η τροπολογία αποτελεί άμεση ένεση βοήθειας στην ανάπτυξη επενδυτικού κλίοματος”
Είπε επίσης ο Ιβάν Σαββίδης: 
“Όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι. Πολύ συχνά μας οδηγούν η συνείδηση, το συναίσθημα μας κι ενδεχομένως μετά ο πραγματισμός. Σαφώς κατά την άποψη της απόλυτης πλειοψηφίας των συμμετεχόντων στα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα στην Ελλάδα, αυτό που έχω κάνει είναι παράλογο. Για εμένα όμως είναι εντελώς αδιάφορο το τι σκέφτεται ο Μητσοτάκης για εμένα. Μου είναι αδιάφορο. Εγώ δεν τον γνωρίζω και λένε ότι κάπου τυχαία κάναμε μεταξύ μας μια χειραψία. Δεν το θυμάμαι καν. Γνώριζα τον κ. Σημίτη. Δεν λέω ότι ήμασταν φίλοι. Έχω υπέροχη και φιλική σχέση με τον κ. Καραμανλή. Γνώριζα τον κ. Σημίτη. Δεν λέω ότι ήμασταν φίλοι. Έχω υπέροχη και φιλική σχέση με τον κ. Καραμανλή. Εάν ο κ. Καραμανλής έκανε όσα κάνει ο Μητσοτάκης γενικώς εγώ μάλλον δεν θα προχωρούσα στις ίδιες ενέργειες επειδή τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγαπώ. Να γνωρίζετε ότι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στην περίοδο Καραμανλή κι έχω βοηθήσει. Με τα μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη με την κυρία Μπακογιάννη ξεκίνησα μια νορμάλ επαφή όταν ήταν ακόμα Δήμαρχος Αθηναίων. Επίσης παρακολουθούσα με πολύ προσοχή πολύ τη θητεία του πατέρα Μητσοτάκη στις αρχές του ’90. Δεν θα μπορούσα λοιπόν ποτέ να φανταστώ ότι ο γιος Μητσοτάκης θα μπορούσε ποτέ να κάνει τόσο σκληρά πράγματα”.
Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε και κάτι ακόμη με το οποίο ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
“Τι έγκλημα έκανε ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος επειδή ήλθε να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην Τούμπα κι εγώ απλά τον προσκάλεσα να ανέβει στη σουίτα μου; Αυτή την βραδιά, οι βουλευτές από τη ΝΔ ήταν πολλοί περισσότεροι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο χώρο κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ήλθαν να δουν ποδόσφαιρο και να ξεκουραστούν από τα προβλήματα”.
Δείτε τώρα ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από το 2006, όταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρισκόταν τότε στην κυβέρνηση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΣΑΝ τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει τον ΠΑΟΚ.
https://www.youtube.com/watch?v=9884PeMWy5krn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.