Ο Τσίπρας πέταξε μπότη: Κάτσε μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω

Από τα μπαλκόνια του παλιού δημαρχείου, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε το έθιμο των “μπότηδων”, ενώ έριξε και ο ίδιος ένα μεγάλο πήλινο κανάτι. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το έθιμο «εντυπωσιακό».
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας τίμησε το έθιμο, πετώντας και εκείνος ένα πήλινο κανάτι από το μπαλκόνι Κρατώντας την κανάτα και έτοιμος να την αφήσει να πέσει, ο πρωθυπουργός, ελέγχοντας το πεδίο κάτω από το μπαλκόνι, θυμήθηκε τον Σόιμπλε.
“Κάτσε, να μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω!”, είπε με χιούμορ, προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων. Μία κανάτα για να τιμήσει το έθιμο έριξε και η σύζυγος του κ. Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.
Σήμερα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρη, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Νικολούζο, τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο, τους βουλευτές και πολιτικούς άρχοντες του τόπου.
Ο πρωθυπουργός, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, θα παραμείνουν στο νησί τουλάχιστον έως την Κυριακή του Πάσχα και το βράδυ θα παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως στην πλατεία Σπιανάδας.
https://www.youtube.com/watch?v=tSgJcax9C9Yrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.