Ο Αιμίλιος Λιάτσος ΔΙΕΣΥΡΕ τον Αδωνι Γεωργιάδη «Δεν θα ξαναπατήσει στην εκπομπή μου αν δεν ζητήσει συγγνώμη-Όσους ισχυρούς κι αν πάρει τηλέφωνο»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον γνωστό πλέον τρόπο*, επιβράβευσε ένα άθλιο tweet κατά του KONTRA Channel βάζοντας το στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ξέσπασε στον αέρα του KONTRA Channel εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη για τις άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων του σταθμού.

Ο κ.Λιάτσος είπε «Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι»

Το είπε και το έκανε!

Τον έκανε κυριολεκτικά ρόμπα!

«Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη διωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ…ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνον εγώ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!»

Κι ο διασυρμός του Αδωνι Γεωργιάδη έχει και συνέχεια!

«Οταν το έστελνα email (του κ.Γεωργιαδη) για να βγεί στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει. Στον Αβρααμ και στον Πάπα να πάει να παρακαλάει δεν θα βγει ποτέ στην εκπομπή, με τέτοια αθλιότατη συμπεριφορά που έχει »

*Έχει βρει «κόλπο»  που όταν θέλει να βρίσει κάποιον, αντί να το γράψει ο ίδιος, κάποιο ανώνυμο τρόλ, ως εκ…τηλεπάθειας γράφει ένα υβριστικό tweet την κατάλληλη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάζεται να τον κάνει retweet (λες κι είμαστε μπαμπουϊνοι και δεν καταλαβαίνουμε)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.