Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Χάλκη

Στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Τουρκία.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στη Χάλκη γύρω στις 11 το πρωί , συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, τους οποίους υποδέχτηκε στην είσοδο της Μονής, ο Ηγούμενος Χάλκης και Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος. Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης.

Στη συνέχεια πέρασαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Μετά τη λειτουργία, ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και στη συνέχειαθα έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο.

Κατά την υποδοχή στη Χάλκη, υπήρχαν και αρκετοί ομογενείς, ενώ για την κάλυψη της επίσκεψης παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον και από τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Δείτε την ξενάγηση του Πρωθυπουργού και τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.