Το μοντέλο που συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ μιλά στον ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Τον εφιάλτη που ζει εδώ και 15 μήνες περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ. Δηλώνει αθώα για άλλη μια φορά και υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως κουβαλούσε κοκαΐνη στις αποσκευές της.

“Μίλησες με τους γονείς σου;” τη ρωτά ο Έλληνας νομικός εκπρόσωπός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ αυτή είναι η τελευταία φορά που η κοπέλα έχει δικαίωμα να μιλήσει τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές τόσο με την οικογένειά της όσο και με τον νομικό της εκπρόσωπο πριν από την έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου

“Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. να τους πω ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ιδίως ο μικρός μου αδερφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι Ο Θεός ξέρει την αθωότητα μου και όλο αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωσή μου. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα κι αυτό παρακαλάω κιόλας τον Θεό.

Ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της από το νησί ενώ τονίζει ότι “δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα…”. Στη δίκη που θα διαρκέσει μία εβδομάδα και ξεκινά τον επόμενο μήνα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ κατάθεση-κλειδί κρίνεται ότι είναι αυτή του επικεφαλής του τελωνείου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ που θα περιγράψει την πρώτη αντίδραση της 21χρονης όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.