Ο Σόϊμπλε με κωμικούς λόγους τορπιλίζει την συμφωνία γιατί στην Ελλάδα ασχολούνται με τις μίζες των εξοπλιστικών εκ Γερμανίας!!!

– Ψηφίζεται η εξεταστική για Παπαντωνίου και γερμανικά εξοπλιστικά.
– Αμέσως ο Σημίτης «λύνει την σιωπή» του και ζητά εκλογές! Μιλώντας  σε δύο δημοσιογράφους συνδεόμενους άμεσα και εξ’ αγχιστείας με την Siemens. Τσίμας μέσω Χριστοφοράκου, Κοσιώνη μέσω Μπακογιάννη.
– Οι Γερμανοί τορπιλίζουν το EWG ενώ όλα έδειχναν συμφωνία, ακόμα και από την πλευρά του ΔΝΤ με κωμικές δικαιολογίες.
Με το που η κυβέρνηση τόλμησε να σπάσει το απόστημα των γερμανικών εξοπλιστικών, άνοιξε για ακόμα μια φορά ο ασκός του Αιόλου. Η αλληλουχία των γεγονότων μόνο τυχαία δεν είναι και δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μεγάλο μέρος από τις μίζες που πλήρωσε ο ελληνικός λαός κατέληξαν σε γερμανικές τσέπες.
Υπάρχει και ένα άγνωστο παρασκήνιο. Πολλοί δε γνωρίζουν ότι κατά την διαδικασία διαδοχής του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, ένας από τους επιλαχόντες ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου! Ο Γιάννος Παπαντωνίου που αποσύρθηκε με το που ήρθε στο προσκήνιο το μεγάλο αφεντικό. Ο Κώστας Σημίτης.
Ο Κώστας Σημίτης με το αμφιλεγόμενο αδελφό του τον κύριο Σπύρο Σημίτη, άνθρωπο των Γερμανών. Είναι οι άνθρωποι που ξεπούλησαν την Ελλάδα στους Γερμανούς. Που υποδούλωσαν τις επόμενες γενιές.
Γι’ αυτό σήμερα βγαίνουν, μαζί φυσικά και ο κύριος Στουρνάρας και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσει η διερεύνηση των σκανδάλων.  Μην ξεχνάτε ότι όλο το γερμανικό πολιτικό σύστημα, είναι βουτηγμένος τις ελληνικές μίζες. Ακόμα και οι χριστιανοδημοκράτες.  Προτιμούν λοιπόν να ρημάξουν το ελληνικό έθνος, από το να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.