Συναγερμός στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί

Συναγερμός σήμανε στην Ξάνθη εδώ και λίγη ώρα καθώς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, βρέθηκε οπλισμός και πυρομαχικά σε τζαμί.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης, κατόπιν ενδείξεων και συγκεκριμένων πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και στον προαύλιο χώρο εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και 30 σφαίρες, διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, συνελήφθη από τις αρχές και μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων πριν από λίγες ώρες.
Πάντως, σύμφωνα με το site της Θράκης «Αντιφωνητής online» βρέθηκαν στην κατοχή του ιμάμη Σαμπρή Εμίν Κεχαγιά, στο σπίτι του και στο τζαμί, ένα αεροβόλο καί δύο πιστόλια με γεμιστήρες καί σφαίρες.
Μάλιστα, στο ίδιο site αναρτήθηκε και η παρακάτω φωτογραφία από τα όπλα.
Η υπόθεση ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή, με δεδομένο επιπλέον και το χώρο που βρέθηκε ο οπλισμός, αλλά και την ιδιότητα του φερόμενου κατόχου του. 
Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς ήδη είναι πολύ τεταμένο το κλίμα με την γειτονική Τουρκία και ενώ η περιοχή της δυτικής Θράκης συγκεντρώνει πολλά… βλέμματα, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η ΕΥΠ όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.