Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Ευρώπη! “Η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο σκληρό πυρήνα της” – Καμμένος: Θα απαντήσουμε σε κάθε πρόκληση

– Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας σε όσους θέλουν την Ελλάδα εκτός Ε.Ε. και ευρωζώνης
– “Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη”, είπε
– Με αποδέκτη τον… Ερντογάν το μήνυμα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου: Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση
Έξαλλος ο Βασίλης Λεβέντης!”Δύο ομάδες με χρειάζονται: Οι νέοι που φεύγουν από τη χώρα και οι συνταξιούχοι που τους έκοψαν τις συντάξεις”, είπε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.
Μήνυμα Καμμένου σε Ερντογάν!

“Είναι ένα μήνυμα ενότητος του λαού με τις ένοπλες δυνάμεις. Είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία των Ενόπλεων Δυνάμεων γιατί σε κάθε κάλεσμα απαντούν άμεσα και παράλληλα σήμερα, η παρουσία όλου αυτού του κόσμου, δείχνει ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του λαού”, είπε ο υπουργός Άμυνας.
  Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου

“Γιορτάζουμε την εθνεγερσία του 1821 που οδήγησε στην ανάσταση του Έθνους και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους. Το παράδειγμα των αγωνιστών πρέπει να μας εμπνέει. Οι Έλληνες, απανταχού της γης. Σε αυτή την επέτειο, την ιερή επέτειο της 25η1 Μαρτίου και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα να υπενθυμίσουμε στους εταίρους μας:

Οι πρόγονοί μας, λίγο πριν την οργανωνμένη έναρξη της επανάστασης, πριν από όλα έκαναν έκκληση στους ευρωπαίκούς λαούς υπέρ της ελευθερίας. Τους διαμηνύουμε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει αποφασίσει αμετάκλητα να ανήκει στην ΕΕ και το σκληρό πυρήνα της την Ευρυζώνη. Η ΕΕ ποτέ δεν θα ήταν ίδια χωρίς την Ελλάδα”.
Τίμησε τους αναπήρους πολέμου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


 Ο έχων το γενικό πρόσταγμα ανακοίνωσε στον Προκόπη Παυλόπουλο το τέλος της παρέλασης

 Πάνος Καμμένος και Νίκος Βούτσης


  Ελικόπτερα της αστυνομίας

Και τα ελικόπτερα Αγκούστα Μπελ

 Σχολή Ικάρων και Σινούκ!

Εντυπωσιακά και τα Mirage 2000!

Το Πολεμικό Ναυτικό παρελαύνει αυτή τη στιγμή


  Εντυπωσιακές εικόνες!



 “Έσκισαν” τους αιθέρες τα F16 και τα ελικόπτερα Απάτσι!

Εντυπωσίασαν οι εύζωνες!

Η πειθαρχία, η υπερηφάνεια και η αποφασιστικότητα των ευζώνων που συμμετέχουν στην στρατιωτική παρέλαση δεν πέρασε απαρατήρητοι, με τους πολίτες που βρίσκονται στο Σύνταγμα να τους καταχειροκροτούν!



  Η κατάθεση στεφάνου από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε ο Πρέοδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν τη στρατιωτική παρέλαση.

Δείτε τις φωτογραφίες

  Ημερήσια διαταγή Καμμένου

Την ανάγκη «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να ορθώσουμε αρραγές μέτωπο, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων», επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.