ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΓΙΑ ΤΟΝ καλύτερο λόγο: Έβαλε αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα (εικόνες)

Ένα οίκος νυφικών στο Μπρίστολ κέρδισε θετικά σχόλια επειδή έβαλε μία από τις κούκλες του στη βιτρίνα να κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η είδηση έγινε viral χάρη στην καλλιτέχνη Μπεθ Γουίλσον η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της βιτρίνας του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η 36χρονη βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και πέντε χρόνια και όπως τόνισε η εικόνα αυτή την έκανε να αισθανθεί ότι εκπροσωπείται.

 

Από την πλευρά τους πάντως οι ιδιοκτήτριες του οίκου, δύο αδερφές, η Λόρα Άλεν και η Σάρα Πάρκερ ανέφεραν ότι  είναι λυπηρό  το γεγονός ότι η εικόνα μίας βιτρίνας με αναπηρικό αμαξίδιο είναι σπάνιο θέαμα. «Είναι υπέροχο να έχουμε μία τόσο θετική ανταπόκριση, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι θλιβερό που οι άνθρωποι ρίχνουν δεύτερη ματιά, δείχνει πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε βιτρίνα. Θα ήταν ωραίο μία μέρα να κοιτάξουν δεύτερη φορά επειδή τους αρέσει το φόρεμα», σχολίασε η Άλεν.

Όπως εξήγησε, δεν πιστεύει ότι είναι το πρώτο κατάστημα που βάζει αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα, ελπίζει όμως ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

«Είναι μία βιομηχανία που είναι γνωστή για το γεγονός ότι δεν στοχεύει σε αποκλειστικό κοινό, αλλά στα περισσότερα καταστήματα νυφικών βλέπεις το γνωστό αδύνατο μανεκέν στη βιτρίνα», δήλωσε η Άλεν και  συνέχισε: «Όλοι όμως παντρεύονται και δεν έχει σημασία πως μοιάζεις ή πως είσαι, η μέρα σου θα είναι ξεχωριστή».

«Πολύ συχνά οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες νιώθουμε αόρατοι γιατί δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας στα Μέσα… και ειδικά ποτέ στην πασαρέλα φορώντας όμορφα ρούχα» είπε στο BBC η Γουίλσον. «Δεν χρειάζομαι νυφικό αλλά σίγουρα θα ένιωθα πολύ πιο χαρούμενη αν πήγαινα σε ένα μαγαζί που θα ήξερα ότι θα είμαι αποδεκτή με το αναπηρικό αμαξίδιο και όλα», συνέχισε και κατέληξε: «Είναι υπέροχο ότι διακόσμησαν το αμαξίδιο αντί να τον κρύψουν».

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.