Ραγδαίες εξελίξεις – Καμμένος: Αναβάλλεται η συνάντηση με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Toυ Γιώργου Λυκουρέντζου

«Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό γιατί υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια. Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντησή μας». Tη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στη Βουλή από τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι δεν τελεί υπό παραίτηση και ότι κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια.

Όλα ξεκίνησαν με την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής επί της τροπολογίας για την αναβάθμιση F16 . Ο εισηγητής της Ν.Δ Κώστας Τασούλας έλαβε τον λόγο δηλώνοντας ότι η Ν.Δ αποχωρεί από τη συνεδρίαση και δεν τη νομιμοποιεί με την παρουσία ενός απερχομένου Υπουργού. Ο κ. Τασούλας επικαλέστηκε τον χθεσινό αποχαιρετισμό του κ. Καμμένου στους αρχηγούς των όπλων στο Πεντάγωνο λέγοντας: “Η ΝΔ κατόπιν αυτού και της παρουσίας του απερχόμενου Υπουργού αποχωρεί και θα έρθει να συζητήσει με τον διάδοχο του κ. Καμμένου αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα”.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να αποχωρούν εν μέσω πανδαιμονίου και τον λόγο έλαβε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος εν αναμονή της συναντήσης του με τον κ. Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι δεν τελεί υπό παραίτηση και άφησε να εννοηθεί ότι θα αναμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια:

”Απερχόμενος Υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Το θέμα αφορά σε εμένα. Ούτε έχω υποβάλει παραίτηση από Υπουργός, ούτε μπορεί να προδικάσει η Ν.Δ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια. Ούτε έχω δηλώσει πουθενά είτε επισήμως είτε ανεπισήμως ότι τελώ υπό παραίτηση. Είναι προσβλητική η στάση της Ν.Δ και την καταγγέλω. Είναι ντροπή και προσβολή” είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

“Πρόκειται για θίασο. Ετοιμάζεται για νέα κωλοτούμπα;” σχολίασαν στελέχη της Ν.Δ από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Πηγή: real.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.