ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ:Ο Βέμπερ αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την Μακεδονία ως προσωπείο

Η αποκάλυψη του Μάνφρεντ Βέμπερ ότι ο Μητσοτάκης θα αποδεχτεί τις Πρέσπες, πράγμα που όλοι γνωρίζαμε αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να προέρχεται από τα χείλη ενός θερμού υποστηρικτή του, αποκαλύπτει την απίστευτη υποκρισία και την δόλια χρήση ενός εθνικού θέματος από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Βέμπερ επιβεβαιώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την Μακεδονία ως προσωπείο για να κρύψει τις πραγματικές του επιδιώξεις που δεν είναι άλλες από την αποτροπή της κάθαρσης που πιθανόν να ακουμπήσει και κορυφαία στελέχη του.

Την ίδια στιγμή που μέλη του κόμματος Μητσοτάκη δεν διστάζουν να επιτεθούν ανελέητα σε έντιμους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις πολιτικού ενδιαφέροντος, Δεν προκαλεί καμιά έκπληξη η χρήση ενός εθνικού θέματος με σκοπό την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων.

Πέραν από μία μερίδα των ψηφοφόρων που πίστεψαν κάποια στιγμή ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το ότι έλεγε στο παρελθόν, ξαφνικά έγινε μακεδονομάχος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.