Άρτα: Σπαρακτικές στιγμές με τους γονείς του νεκρού βρέφους – Η πρώτη τους συνάντηση στο νοσοκομείο, η αγκαλιά και τα δάκρυα

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Ο θάνατος του μωρού έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η μητέρα, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είχε ζητήσει από χθες το απόγευμα να δει τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο. Η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσω ειδικής άδειας από την αστυνομία, ακριβώς γιατί ο 37χρονος είναι φρουρούμενος. Έτσι κι έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-Live, η συνάντηση των γονέων του βρέφους έγινε περίπου στις 10 το πρωί. Η πρώτη κίνηση που έκαναν, ήταν να αγκαλιαστούν και να ξεσπάσουν σε κλάματα. Η συνάντησή τους διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο. Όσοι ήταν παρόντες δάκρυσαν, καθώς συγκλονίστηκαν από την εικόνα των συντετριμμένων γονέων.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και απέκτησε το κοριτσάκι τους τον Δεκέμβρη. Πριν από μερικά 24ωρα, η οικογένειά τους δέχτηκε ένα ανείπωτο χτύπημα, όταν ο πατέρας ξέχασε το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητό του, επί ώρες, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να βρει μαρτυρικό θάνατο.

«Το μωρό κοιμόταν, το έβαλα στο πίσω κάθισμα. Μέχρι να φθάσω στον βρεφονηπιακό σταθμό μεσολάβησε ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά μου, απορροφήθηκα και αντί να πάω στον σταθμό, πήγα στη δουλειά» είπε ο πατέρας στην απολογία του στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.