Εξευτελισμός μίας ιστορικής εφημερίδας σε χρόνο – ρεκόρ!

Από τα πρώτα κιόλας φύλλα της επανέκδοσης της ιστορικής εφημερίδας «Απογευματινή», ο γνωστός εκδότης των «Παραπολιτικών» που καταδικάστηκε για ψευδείς και συκοφαντικούς  ισχυρισμούς αναφορικά με την δήθεν βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, κατάφερε να γίνει ξανά ρεζίλι.

Ο Γιάννης Κουρτάκης εξευτέλισε σε χρόνο-ρεκόρ την «Απογευματινή», μέσω της οποίας επιτέθηκε στον βουλευτή Νίκο Παππά και κατέληξε να ανακαλεί το δημοσίευμα με νέο, στο οποίο παραδέχεται ότι για τον τίτλο που τον παρουσιάζει ως αποδέκτη χρηματικών ποσών (για τις βαλίτσες Καλογίτσα) δεν είχε προηγηθεί δημοσιογραφική έρευνα και ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια! Με λίγα λόγια, ομολογεί ότι έκανε πρωτοσέλιδο το non paper που έβγαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Παρόμοια επίθεση έκαναν και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει απαντήσει για την υπόθεση. 

Το πώς ο Γιάννης Κουρτάκης κατάφερε να εξευτελίσει την ιστορική εφημερίδα δεν προκαλεί εντύπωση. Προκαλεί όμως θλίψη και ντροπή το γεγονός ότι είναι πλέον εκδότης της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.