Νικολούλη προς Κούγια: «Μιλάμε με τη δουλειά μας, δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»

Η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του αέρα του «Τούνελ»

Μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη έδωσε τη δική της απάντηση στον Αλέξη Κούγια πάνω στο θρίλερ της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, ενώ είχε φιλοξενήσει τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη.

Όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «στημένη εκπομπή» και απείλησε με αγωγές.
Η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του αέρα του «Τούνελ», αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ανέχεται τέτοια προσβολή.

«Λένε ότι έχουμε βοηθήσει κι έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση κι εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ένα κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς», δήλωσε η δημοσιογράφος.

«Και μου λένε όλοι “γιατί δεν απαντάς;”. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δε θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;».

«Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.