Ειδικό Δικαστήριο-Καλογρίτσας: Προτίθεται να προσκομίσει το κινητό του για να αποδείξει ότι τα sms δεν είναι πλαστά

Ο Χρήστος Καλογρίτσας προτίθεται να προσκομίσει ο ίδιος στο Ειδικό Δικαστήριο το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να αποδείξει ότι τα sms με τον Νίκο Παππά δεν είναι πλαστά, όπως ισχυρίζονται οι συνήγοροι του πρώην υπουργού.

Της Άννας Κανδύλη

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, αυτά τα μηνύματα που περιλαμβάνονται στην δικογραφία ουδέποτε αμφισβητήθηκαν έως τώρα απ’ όταν κατατέθηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

«Θυμίζω ότι η Βουλή έδωσε το πόρισμα της τον Ιούλιο 2021. Τώρα έχουμε 2023. Ο κ.Παππάς από το 2016 που έγινε ο διαγωνισμός ακούει για αυτά τα sms και δεν αντέδρασε. Δεν είπε ποτέ ότι είναι πλαστά. Άφησαν οι δικηγόροι του τα χρόνια να περνάνε και να τίθενται ενώπιον αρχών τέτοια στοιχεία; Ουδέποτε τα αμφισβήτησε. Έπρεπε να ζητήσει από το Hλεκτρονικό Εγκλημα στοιχεία, να πάει σε πραγματογνώμονες. Δεν έχουν τόσα χρόνια πει ούτε λέξη. Έφυγε από τη Βουλή και πήγε στον ανακριτή. Δεν είναι δυνατό να δεχθώ, ότι τα πέντε sms που θεμελιώνουν τα επιχειρήματα μας, και κάνουν χρήση, τα προσβάλλουν τώρα. Το έκτο sms που φέραμε εδώ, το φέραμε προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας. Δεν καταθέσαμε τα υπόλοιπα, γιατί ο εντολέας μας είπε να περιοριστούμε στα αναγκαία. Από το ημερολόγιο της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα προκύπτει η ακρίβεια του sms. Η σελίδα αυτή αποδεικνύει ότι έγινε το ραντεβού με τον Aρτεμίου. Ο Καλογρίτσας δίνει το κινητό του στη διάθεσή σας. Υπεύθυνη είναι η άλλη πλευρά που τόλμησε να ψελλίσει ότι είναι πλαστό. Το λέω από τώρα αν βγουν όλες οι συνομιλίες δεν θα έχουμε την ευθύνη. Εγώ δεν το πίστευα, όταν τα διάβασα. Έχω μεγάλη εμπειρία στην πολιτική και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα έχει γράψει αυτά πρώην υπουργός», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.