Ο Μαυρίδης του liberal θα βγάλει εφημερίδα – Ποιοι τη χρηματοδοτούν, γιατί τον εγκαταλείπει ο Μουρούτης

Κι άλλος επίδοξος εκδότης εφημερίδας εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης το σκέφτεται, λέει σοβαρά να προχωρήσει στην  έκδοση εβδοµαδιαίου  πολιτικοοικονοµικού φύλλου. Σχετικά με την χρηματοδότηση πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν πως επιχειρηµατίες που έχουν επενδύσει ήδη στον ιστότοπο θα συνδράμουν το εκδοτικό εγχείρημα. Μάλιστα έχουν γίνει, λέει, και οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις µε δηµοσιογράφους (κάποιοι εκ των.. οποίων προέρχονται από το στελεχιακό δυναµικό του liberal) που θα στελεχώσουν το φύλλο. 
Ωστόσο από το site liberal αποχωρεί, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, o επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος ανήκε στον πρώτο πυρήνα των συνεργατών του Θ. Μαυρίδη για το λανσάρισµα της ιστοσελίδας.
Ο άλλοτε διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, πάντως δεν αποχωρεί από τον χώρο των media. Χαρακτηριστικό δε των προθέσεών του, συμφωνα με τα Παραπολιτικά, ήταν το γεγονός της συνάντησής του σε γνωστό στέκι του Ψυχικού µε τον διάδοχο του Θανάση Μαυρίδη στη θέση του επικεφαλής του οικονοµικού site capital.gr, ∆ηµήτρη Παπακωνσταντίνου, που πιθανώς να συνδέεται και µε την ιχνηλάτηση του τοπίου αναφορικά µε τα µελλοντικά σχέδια του Μουρούτη. 

(Με πληροφορίες από zoornalistas)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.