«Τώρα θα τα πούμε όλα» – Το νέο βίντεο του Τριανταφυλλόπουλου με την Γεωργία Μπίκα

Η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της δηλώνει έτοιμη για νέες αποκαλύψεις

Η πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα για απαλλαγή του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την Πρωτοχρονιά, έφερε ανατροπή στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, η εισαγγελέας επισημαίνει ότι η νεαρή κοπέλα «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές», ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προτείνει να πληρώσει η 24χρονη τα δικαστικά έξοδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Γεωργία εμφανίστηκε εκ νέου, μετά από αρκετό καιρό, έχοντας στο πλευρό της τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με σειρά δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, είχε κάνει λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υπόθεση και συγκάλυψη στον γόνο της εύπορης οικογένειας ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό.

«Αρχίζει δεύτερος γύρος τώρα» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος ο οποίος στέκεται στο πλευρό της 24χρονης και την ρωτάει αν είναι έτοιμη. «Έτοιμη» απαντάει η 24χρονη και ο Τριανταφυλλόπουλος προσθέτει: «Τώρα λοιπόν θα τα πούμε όλα. Όσα δεν είπαμε και όσα προέκυψαν» τονίζει ο δημοσιογράφος με την Γεωργία να δηλώνει «δυνατή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.