Η Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ. στη Ραφήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ!

Αλλά έχουν απαίτηση από τους πολίτες να πληρώνουν τους απίστευτους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

Τελικά δεν είναι να απορεί κανείς γιατί επί ένα έτος η κυβέρνηση της ΝΔ «αντιληφθηκε» την οικονομική καταστροφή των πολιτών που δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Όταν οι ίδιοι μέσα στη ΝΔ έχουν μάθει να ζουν με «δωρεάν» ηλεκτρικό ρεύμα γιατί να ασχοληθούν με τους πολίτες και τον πόνο τους;

Παράνομη ηλεκτροδότηση στο κτίριο όπου στεγάζεται η ΤΟ ΝΔ Ραφήνας φαίνεται πως διαπίστωσε συνεργείο καταμετρητών της ΔΕΗ και έτσι προχώρησε σε άμεση διακοπή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η οποία έφερε το θέμα στη δημοσιότητα , ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου επιβεβαίωσε ότι «η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε στις 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ».

Μάλιστα με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια, είχαν καταλογιστεί σε βάρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, αναδρομικά από 1/6/2016 μέχρι 31/5/2018, οφειλές για Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας – Φωτισμού, Δημοτικός Φόρος και πρόστιμα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Ραφήνας – Πικερμίου, Δέσποινα Γκικάκη, αναφερόμενη στο ζήτημα υπογράμμισε πως υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ, μαζί με τα δημοτικά τέλη, τα οποία κατεβλήθησαν, κάνοντας λόγω για μικροπολιτική.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, διερευνάται η παροχή υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου. Για «διαρροές» και «προσωπικά δεδομένα» αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο o κύριος Ανδρέας Βασιλόπουλος, όταν ζήτησε και πήρε τον λόγο να μιλήσει για την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς απάντησε στο δ.σ. στα όσα έθεσε ο κ. Βασιλόπουλος για το θέμα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Δεν αναφέρθηκα ονομαστικά σε κανέναν. Ήμουν πού προσεκτικός. Η ανακοίνωση βγήκε γιατί το irafina.gr έθετε κάποια ερωτήματα που άφηναν «σκιές» στον Δήμο και έπρεπε να δοθεί μια απάντηση. Ήμουνα πολύ σαφής στα όσα είπα και δεν μπορώ να παρακάμψω τον νόμο».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.