Ολομέτωπη επίθεση του Χατζηνικολάου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «καλόπαιδα της ΔΕΗ»

Λάβρος ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατίας» για τoν διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ -«εκλεκτό» του πρωθυπουργού- και τα εξωφρενικά bonus που μοιράζει στα Golden Boys. 

O γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σχολίασε με εριστικό τρόπο την αποκάλυψη ότι ο «Mister ΔΕΗ» Γιώργος Στάσσης, μοίρασε bonus 16.000.000 ευρώ σε μετοχές, στα στελέχη της επιχείρησης.

«Έχω πρόταση να κάνω και την κάνω δημόσια. Και στην ΔΕΗ και στην κυβέρνηση. Η πρότασή μου είναι αυτά τα 16.000.000 να πάνε σε ένα ειδικό ταμείο της ΔΕΗ για τους άπορους συμπολίτες μας που τους κόβουν το ρεύμα. Και να πληρώνονται από αυτά τα 16.000.000 οι λογαριασμοί ρεύματος των άπορων συμπολιτών μας» ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου και πρόσθεσε με αυστηρό ύφος:

«Αυτών που κατέστησαν άποροι από την απίστευτη έκρηξη τιμών στην ενέργεια. Αυτή είναι η μόνη λύση για να υπάρξει ηρεμία στην κοινή γνώμη μετά τις αποκαλύψεις για τα 16.000.000 ευρώ που ετοίμαζαν για bonus τα καλόπαιδα της ΔΕΗ, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που τα νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.