Τι έκαναν Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης κάθε φορά που πέθαινε ένα παιδί τους

Με γλέντια, ταξίδια και κοινωνικές δραστηριότητες «πενθούσαν» οι γονείς της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας μετά από κάθε θάνατο παιδιού τους.

Οι αντιδράσεις τους, οι χαρούμενες φωτογραφίες που αναρτούσαν στο facebook από συναυλίες, ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και πολυτελείς αγορές μόλις λίγους μήνες μετά τις κηδείες των παιδιών τους προκαλούν απορίες και ερωτήματα.

Πώς γίνεται ένας γονιός να χάνει το μικρό παιδί του και λίγες μέρες μετά να κάνει κοινωνικές βόλτες διασκέδασης ατάραχος και χαμογελαστός;

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου».

Ο θάνατος της Μαλένας, το μπάρμπεκιου και τα ταξίδια

Η μικρή Μαλένα το πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών, κατέληξε στις 13 Απριλίου του 2019. Το πένθος ανείπωτο για μια οικογένεια που χάνει κοριτσάκι της, αλλά όπως φαίνεται δεν ισχύει αυτό για όλους.

Ο Μάνος και η Ρούλα, μόλις 18 ημέρες μετά το θάνατο των παιδιών τους, το ρίχνουν σε πρωτομαγιάτικο μπάρμπεκιου, με ψήσιμο και οικογενειακό γλέντι, με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook, να επιβεβαιώνουν την χαρούμενη διάθεση και το κέφι με τη λεζάντα «Είναι τρελός ο ψήστης!».

Δύο μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρει την Ρούλα είναι σε ποιο ταβερνάκι θα βγει για φαγητό και χαλαρό πότο σε ρομαντική απόδραση που σχεδιάζει με το σύζυγο της στη Καστοριά, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί το ταξίδι στις 22 Ιουνίου και να ποστάρει φωτογραφίες από νυχτερινές εξόδους σε μπαρ.

Ανανεωμένοι από το ταξίδι τους, επιστρέφουν στην Πάτρα, και πριν ακόμα κλείσουν οι 3 μήνες από το χαμό του παιδιού τους, αποφασίζουν ότι έρθει για σωματική άσκηση και αρχίζουν μαθήματα γυμναστικής με personal trainer για να είναι και έτοιμοι για τις εξορμήσεις στην παραλία.

Τα ταξίδια και η νυχτερινή διασκέδαση δεν σταματάνε ποτέ για το ζευγάρι, και τον Ιανουάριο του 2020, 8 μήνες μετά με το θάνατο της Μαλένας, συνεχίζουν τα ταξίδια, αυτήν τη φορά στο βουνό, πάντα βγάζοντας τις απαραίτητες χαρούμενες φωτογραφίες στα χιόνια και φυσικά δημοσιεύοντας της στο facebook.

Από τις φωτογραφίες στο Facebook επειδή όλη την ώρα ανέβαζαν φωτογραφίες, η εικόνα ήταν αυτή, ήταν μία αγαπημένη οικογένεια.

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από το θάνατο της Μαλένας και το ζευγάρι συμμετείχε στους εορτασμούς του καρναβαλιού με ξέφρενο γλέντι και βίντεο που απαθανατίζουν τη διασκέδαση του ζευγαριού, με ποτό και χορό σε νυχτερινό κλαμπ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.