Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μπουτάρη: Θα μου λείψετε, αλλά όλα έχουν ένα τέλος – BINTEO

Στην πλατεία Αριστοτέλους αποχαιρέτισε η Θεσσαλονίκη το 2018. Ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης υποδέχθηκε τους Θεσσαλονικείς και απευθυνόμενος σ’ αυτούς είπε: «Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος».

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα στον ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε “καλή χρονιά” και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς διάλεξαν, παρά το κρύο, να κάνουν αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, απολαμβάνοντας τα πυροτεχνήματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.