Σοκ στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή στο γήπεδο – Σε λίγο καιρό θα γινόταν πατέρας

Τραγωδία στη Λαμία. Ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγο μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα Β’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων “Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη”, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας LamiaReport πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Περίπου 15 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε.

Λαμία

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι διασώστες.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τον ποδοσφαιριστή.

Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι σοκαρισμένοι με τον χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.