Παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες προτείνει η εισαγγελέας

Την παραπομπή του Νίκου Παππά στο ειδικό δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αφορμή τους χειρισμούς του κατά τον διαγωνισμό του 2016 για τις τηλεοπτικές άδειες, προτείνει η Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδηλίνη.

Της Άννας  Κανδύλη

Η εισαγγελική λειτουργός προτείνει επίσης να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας που αποκάλυψε και την υπόθεση.

Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή ή μη θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πως όπως έχει καταγγείλει ο Χρήστος Καλογρίτσας, η σύμβαση με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένες Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική και πως καταρτίστηκε για να μπορέσει να εισέλθει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η εταιρεία του.

Ο κ. Καλογρίτσας αποδίδει κεντρικό ρόλο στον Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.