Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες σε τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ – Βρώμικες τουαλέτες και πεταμένα σκουπίδια

Άθλιες συνθήκες στους χώρους υγιεινής και τους εξωτερικούς χώρους στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη καταγγέλλουν επιβάτες στον Realfm.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και δυο μήνες έχουν λήξει οι συμβάσεις των καθαριστριών και η Διοίκηση του Οργανισμού δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωσή τους. Αποτέλεσμα: συνθήκες που εγκυμονούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, κυρίως στις τουαλέτες, τόσο των εργαζομένων όσο και των επιβατών. Το ίδιο ισχύει και στον περιβάλλοντα χώρο του τερματικού σταθμού. Οι κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν από σκουπίδια που διασκορπίζονται στον δρόμο.

Από τον ΟΑΣΘ επισημαίνουν ότι «εξαιτίας προσφυγών, καθυστερεί ο διαγωνισμός για την καθαριότητα που προκηρύχθηκε εγκαίρως, το καλοκαίρι του 2021. Ο ΟΑΣΘ εξαντλεί κάθε νόμιμο τρόπο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ελπίζουμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία και το θέμα θα λήξει το αμέσως επόμενο διάστημα».

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο

Οι τουαλέτες των επιβατών. Βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και αποτελούν υγειονομική “βόμβα”.

Οι τουαλέτες των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.