Σόκαρε το πανελληνιο ο Αντώνης Κανακης με όσα ειπε στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα: Αυτο που κάνετε ειναι εκδικητικό, ειναι εξόντωση

Λίγο μπορει να τελειώσει αυτή η ιστορία με τους ανεμβολιαστους υγειονομικους; Γιατί εντάξει, παρατράβηξε παιδιά, είτε συμφωνείς μαζί τους είτε διαφωνείς μαζί τους αυτη τη στιγμή αυτο που τους κάνετε είναι εκδικητικό τελείως ειναι εξόντωση δεν είναι λογικά πράγματα αυτά.

Έχουν καταργηθεί όλα τα μέτρα για όλους δεν υπάρχει καμία, κανένα πρόστιμο τελικά δεν έχει επιβληθεί σε κανέναν, έτσι κι αλλιώς μαντάρα τα κάνατε κι εσείς με την πανδημία.

OK την ξεχάσαμε (την πανδημια) μόλις εγινε πόλεμος όπως ξεχάσαμε και τον πόλεμο ότιναναι γίνεται, τα στατιστικά της χώρας είναι κατά διαόλου και επαναλαμβανω είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε διαφωνούμε μαζί τους τώρα αυτό που γίνεται είναι εξοντωτικό και εκδικητικο.

Όποτε  αγαπημένε μας κύριε Πλεύρη κι εσύ Κυριάκο αφήστε τα πείσματα και κάντε κάτι για τους ανθρώπους γιατί το τραβάνε και αυτοί με τις απεργίες πείνας και τοσο καιρό είναι, εχουν φτάσει οριακά ειναι επικίνδυνα.

Δεν θα παίρνουμε εκδίκηση απο τους ανθρώπους και ειναι και ψιλοεξαφανισμενοι επίσης, επίσης όλο το ιατρικό προσωπικό δηλώνει ότι τους έχει ανάγκη οτι χρειάζεται οτι χρειάζονται οι άνθρωποι τους εχουμε ανάγκη ειναι αυτοί που τους χειροκροτούσαν πριν δύο χρόνια στα μπαλκόνια.

Όλο το σχόλιο των ράδιο αρβύλα στο 32ο λεπτο του βιντεο της χθεσινής εκπομπης τους

Με αυτά τα λόγια οι Ράδιο Αρβύλα πήραν ξεκάθαρη θέση για τους υγειονομικους καρφώνοντας παραλληλα με αφορμή τους υγειονομικους όλη την κυβερνητική πολιτική στην διάρκεια της πανδημίας: έτσι κι αλλιώς μαντάρα τα κάνατε κι εσείς με την πανδημία, τα στατιστικά της χώρας είναι κατά διαόλου.

Μάλιστα τόνισαν πως αυτο που γίνεται ειναι πλέον εκδικητικό και εξοντωτικό, φέρνοντας μας στην μνήμη με τον  λογο τους αυτο, τις περιόδους της ρεβανσιστικής δεξιάς που έλεγαν και οι παλιότεροι.

Η κριτική των ράδιο Αρβύλα εχει ιδιαίτερη αξία και χρήζει δέουσας προσοχής καθως οι άνθρωποι ούτε ψεκασμενοι αντιεμβολιαστες υπήρξαν ποτε, ούτε προώθησαν ποτε ακραίες θέσεις κατα των εμβολίων, το αντθετο μάλιστα.

Και το χειρότερο καρφι το έριξε στο τελος της κουβέντας ο Γιάννης Σερβετάς, που θύμισε οτι ειναι οι ίδιοι που πριν δυο χρόνια τους χειροκροτούσαν στα μπαλκόνια….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.