Πάτρα: Ο κουμπάρος “σπάει” τη σιωπή του – Τι αναφέρει ο νονός της Μαλένας για τη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Το προηγούμενο διάστημα ήρθαν στο φως πληροφορίες για την εξωσυζυγική σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, γεγονός για το οποίο μίλησε και ο Μάνος Δασκαλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη.

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης τα οποία αναπαρήχθησαν και στην τηλεόραση, ανέφεραν πως ο κουμπάρος του ζευγαριού και συγκεκριμένα ο νονός της Μαλένας ήταν ο άνθρωπος που είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις στα social media όπου χρήστες υποστήριξαν πως είναι ο βιολογικός πατέρας της Μαλένας. Μάλιστα δημοσίευσαν την φωτογραφία του και αναζητούσαν ομοιότητες με το κοριτσάκι που είχε βαφτίσει.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διέψευσε τις φήμες μέσω του δικηγόρου του ενώ σήμερα θα προβεί και σε μηνύσεις.

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα» τόνισε ο νονός της Μαλένας μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

“Εγώ δεν είχα τίποτα με την Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο. Αυτά είναι γελοιότητες. Τίποτα περισσότερο. Γελοία πράγματα” ανέφερε ο ίδιος κάνοντας λόγο για συκοφαντίες. “Αυτά δεν στέκουν, είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες” επανέλαβε ο κ. Μάκης Λιναρδάτος.

Όσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο νονός της Μαλένας σημείωσε: “Δεν θέλω να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη”.

“Όσο έβλεπα εγώ, μπροστά στα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήταν τέλεια κατ’ εμένα” ανέφερε υποστηρίζοντας πως κατά τη γνώμη του “κακώς είναι προφυλακισμένη” η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δήλωση του δικηγόρου του

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Ο συνήγορός του μάλιστα κάνει λόγο για «καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητας» του πελάτη του, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται «απειλές από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί» και ζητά την επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.