Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Το μόνιτορ της Τζωρτζίνας «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Παρατεταμένη χορήγηση κεταμίνης ή δεύτερης ουσίας δινόταν στην 9χρονη – Θα προχωρήσει σε μηνύσεις ο νονός της Μαλένας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο “φως” νέα στοιχεία καθώς προβλήθηκαν φωτογραφίες από το μόνιτορ νοσηλείας της Τζωρτζίνας, το οποίο κατέγραφε τους σφυγμούς και τη λειτουργία της καρδιάς της. 

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο φαίνεται από τη μια το μόνιτορ της 9χρονης από τη ΜΕΘ όταν το παιδί ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της 33χρονης μητέρας της και από την άλλη το μόνιτορ της Τζωρτζίνας όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος όταν η Τζωρτζίνα είναι υπό την επιτήρηση των γιατρών «οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι περίπου 90 το λεπτό, δηλαδή απολύτως κανονικοί. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα χωρίς εκφορτίσεις, χωρίς νοσολογικά κύματα. Ο κορεσμός οξυγόνου περίπου 97% φυσιολογικός, χωρίς υποξυγοναιμία. Επιπλέον, οι αναπνοές, ρυθμικές, χωρίς μεταβολές, χωρίς βραδύνοια».

Αντίθετα, όταν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου στο πλευρό της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας από 86 έπεφταν σε 61, οι αναπνοές της ήταν 11 ανά λεπτό και παρατηρείται κατάρρευση της καρδιακής λειτουργίας για περίπου 20 λεπτά. Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται είναι πως όταν η 33χρονη μητέρα βρίσκεται στο δωμάτιο η κατάσταση της κόρης της επιδεινώνεται ραγδαία.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν σημάδια δηλητηρίασης και στα νοσοκομεία της Πάτρας, όπου είχε νοσηλευτεί το κοριτσάκι, καθώς είχαν σημειωθεί ύποπτα συμβάντα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε παρατηρηθεί διαστολή στις κόρες των ματιών της και υψηλός πυρετός, τα οποία “μαρτυρούν” τη χορήγηση κάποιας ουσίας, όπως η κεταμίνη που προκαλεί τέτοια συμπτώματα. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι χορηγείτο στο κορίτσι και μια άλλη ουσία πέρα από τα φάρμακα που χορηγούσαν οι γιατροί.

Θα προχωρήσει σε μηνύσεις ο νονός της Μαλένας

Στο μεταξύ, απειλητικά μηνύματα δέχεται ο νονός της Μαλένας, τόσο από το φιλικό του περιβάλλον όσο και από χρήστες του διαδικτύου, από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν φήμες που τον ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος του νονού, Κωνσταντίνος Κρεμμύδας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του είχε σχέσεις με την 33χρονη μητέρα, ενώ αποκαλύπτει ότι τη Δευτέρα το πρωί θα υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων ώστε να σταματήσουν οι φήμες εμπλοκής του στην υπόθεση της Πάτρας.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα φωτογραφήθηκε από δύο συγκεκριμένα άτομα ότι είναι αυτός που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία έχει προφυλακιστεί. Ύστερα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχει γίνει ένας σάλος στα social media, πλέον τον εμπλέκουν άμεσα ως υπαίτιο και συνεργό σε εγκληματικές ενέργειες, έχουν μπλέξει την οικογένειά του, δέχεται απειλητικά μηνύματα και χλευαστικά σχόλια από το περιβάλλον του και όλο αυτό έχει γίνει τοξικό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων. Αύριο το πρωί θα υποβάλλουμε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων και στη συνέχεια θα ζητηθεί κάποια προστασία» λέει ο κ. Κρεμμύδας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.