Παγκόσμιος σάλος με όσα έγιναν στην Ελληνική Βουλή με τον Ζελενσκι

Η πρόσκληση του Κυριακου Μητσοτακη στον Ζελενσκι να μιλήσει στην Ελληνική βουλη κατεστρεψε την διεθνή εικόνα του Ουκρανού ηγέτη καθως η ομιλία των μελών του τάγματος του Αζοφ κάνουν πλέον τον γύρο του κοσμου, στιγματίζοντας την κυβερνηση Ζελενσκι ως μια κυβερνηση που συγκυβερνά με ακραίους.

Ο αγώνας του Ουκρανικού λαού ενάντια στη Ρωσικη εισβολή πλέον επισκιάζεται απο την παρουσία και τη δράση των ναζί του Αζοφ που είχαν το θράσος να εμφανιστούν στην βουλη της χώρας στην οποια γεννήθηκε η Δημοκρατια.

Στη Ρωσια έτριβαν τα χέρια τους με τους επιτελείς του Πούτιν να μην πιστευουν στα μάτια τους πως η Ελληνική κυβερνηση επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο στην πατρίδα της Δημοκρατιας.

Τα διεθνή μεσα αναμεταδίδουν τον σάλο που δημιουργήθηκε στην χώρα μας με το τάγμα του Αζοφ, αφυπνίζοντας ετσι και τους ευρωπαίους πολίτες που βλέπουν πως πληρώνουν χρυσο το φυσικο αεριο πλέον στον Πούτιν γιατί οι χώρες τους επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσια για να βοηθήσουν ποιους; τους ναζί;

Και το χειρότερο; Ο Ζελενσκι ταύτισε τον αγώνα του Ουκρανικού λαού για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία με μια παρακρατική στρατιωτική ομάδα που οπως φαινεται κινεί τα γρανάζια της εξουσίας στον Ουκρανικό κρατικο μηχανισμό.

Πρωτο και μεγαλύτερο θύμα του Ζελενσκι σημερα ηταν ο Ουκρανικός λαος.

Υ.Γ. Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις μετά το διάγγελμα Ζελένσκι και την πρωτοφανή ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Τασούλα να επιτρέψουν σε μέλη ναζιστικής οργάνωσης να απευθύνουν ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση, ζητούν εξηγήσεις, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα συλλογής υπογραφών για την έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αυτά που έλεγαν πάντως οι γαλάζιοι βουλευτές μετά την λήξη της ντροπιαστικής για το ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίασης, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο χαρτί. Και τα σχόλια μάλιστα είχαν στόχο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Βουλής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.