Σάλος με την ανάρτηση του Παύλου Παπαδημητριου: Σας έπιασαν Κώτσους

Ατόπημα της Ουκρανικής Προεδρίας. Το ελληνικό Κοινοβούλιο προσκάλεσε μόνο τον Πρόεδρο Ζελένσκι. Αχρείαστα τα βίντεο με τους στρατιώτες του Ουκρανικού κράτους. «Θόλωσαν» το μήνυμα, ακόμη κι αν η πρόθεση ήταν να επισημανθεί η ιστορική φιλία.
Απογοήτευση..

Επισης χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτηση της Μαριανας Πυργιώτη:

Είδαμε και πάθαμε να πετάξουμε έξω τους νεοναζί απ την Βουλή και μας έρχονται εισαγόμενοι. Το «Ελευθερία ή θάνατος» αμαυρώθηκε , αυτό ξέρω εγώ ….

Επειδή η δικαιολογία περί…. αστοχίας εχει διατυπωθεί πλειστακις, αυτη την φορά δεν αρκει.
Πρωτον, αυτό που εκανε ο #Ζελενσκι είναι προσβολη της στήριξης που του παρέχει η Ελλάδα, δεύτερον εβαλε ναζί σε ενα κοινοβουλιο, κατι που δεν τόλμησε να κανει σε κοινοβουλια αλλων χωρων, τρίτον, ο πρ της Βουλης κακώς δεν ήξερε οπως λέει (δεν επρόκειτο για χοροεσπερίδα στο Μέτσοβο ), και τέταρτον πειτε μια συγγνώμη και να αποδώσετε ευθύνες.

Συνεδρίαση ντροπής σήμερα στην Βουλή. Τίποτα για Κύπρο, τίποτα για Τουρκία. Και το κερασάκι, «μαχητής» του τάγματος Αζοφ, να χειροκροτείται από βουλευτές. Ξεφτίλα. #Ζελενσκι

Μαχητής ναζιστικού τάγματος μίλησε στη #vouli, στη χώρα της Κανδάνου, του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Κομμένου, των Λιγκιάδων, της Μουσιωτίτσας, των Κεδρυλλίων, του Χορτιάτη, του Μεσόβουνου, του Δομένικου, της εξόντωσης των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Ντροπή και αίσχος! #Ζελένσκι

Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο ξετσίπωτοι.
Για να διευκολύνω:
α. Δεν είναι νεοναζί, αλλά ουκρανοί εθνικιστές.
β. Τα σύμβολα δεν ειναι ναζιστικά, αλλά αρχαιοουκρανικά.
γ. Δεν είναι μέλη, αλλά απλοί υποστηρικτές.
δ. Δεν υπάρχουν μέλη.
#Αζοφ #Βουλη #Ζελενσκι #Μαριουπολη #Ναζι

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι μόλις πρόσβαλε τη Βουλή των Ελλήνων δίνοντας βήμα σε ναζί μέλη του Τάγματος Αζόφ και, έτσι, υπονόμευσε τον αγώνα των Ουκρανών εναντίον του στρατού του Πούτιν. Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό Λαό, όχι στο Τάγμα Αζόφ που δίνει άλλοθι στον Πούτιν.

Ο #Ζελενσκι εμφάνισε ναζί του τάγματος Αζοφ να μιλήσουν στην βουλή και όσοι βρίσκονταν εκεί έπεσαν απ´ τα σύννεφα . Δεν είχαν δώσει δικαιώματα ούτε αυτός ούτε η βουλή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.