Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης από τη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου.  Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στις φυλακές, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, υποστηρίζοντας ότι μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα. Στη συνέχεια την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής. Μετά το τέλος της διαδικασίας, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, πρώτο αίτημά της στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Σύμφωνα με το ΜEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μανιώδης καπνίστρια και επειδή φοβούνται στις φυλακές μήπως κάνει κακό στον εαυτό της, θα υπάρχει ένας ειδικός αναπτήρας ο οποίος θα κρατά με αναπτήρα και θα της… ανάβει το τσιγάρο! Επίσης,  υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο είναι σχετικά απομονωμένο.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, εξού και θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης από τη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στις φυλακές, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, υποστηρίζοντας ότι μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα. Στη συνέχεια την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής. Μετά το τέλος της διαδικασίας, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, πρώτο αίτημά της στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Σύμφωνα με το ΜEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μανιώδης καπνίστρια και επειδή φοβούνται στις φυλακές μήπως κάνει κακό στον εαυτό της, θα υπάρχει ένας ειδικός αναπτήρας ο οποίος θα κρατά με αναπτήρα και θα της… ανάβει το τσιγάρο! Επίσης, υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο είναι σχετικά απομονωμένο.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, εξού και θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.