Το έγκλημα των δημοσκόπων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις προσωπικές του επιλογές ευθύνεται για την πανδημία που εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία, για την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, για την ιλιγγιώδη αύξηση του δημόσιου χρέους που θα κληθούν να πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας και φυσικά για την τουρκική εισβολή στην εθνική ελληνική κυριαρχία.

Είναι η κυβέρνηση που έχει επιφέρει την μεγαλύτερη καταστροφή, σίγουρα στην μεταπολίτευση, ίσως και μεταπολεμικά με εξαίρεση τη χούντα. Μία από τις κύριες αιτίες που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να καταστρέψει την πατρίδα σε όλα τα επίπεδα, κοινωνία, υγεία, οικονομία και εθνικά θέματα, είναι ότι πραγματικά αφέθηκε ασύδοτος από τα ΜΜΕ.

Ουδείς ασκούσε κριτική και όσοι to άσκησαν κριτική βρέθηκαν κατηγορούμενοι με στημένες, ντροπιαστικές υποθέσεις που θα αποτελέσουν μία μαύρη κηλίδα τόσο για την πολιτική όσο και την δικαστική ιστορία της Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο όμως έγκλημα έχουν διαπράξει οι δημοσκόποι. Ακούγοντας σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποστηρίζει ότι μπορεί να διαχειριστεί τόσες κρίσεις, αλλά να πανηγυρίζει επειδή οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να προηγείται, καταλαβαίνουμε όλοι τι έγκλημα έχουν διαπράξει οι δημοσκόποι. Δίνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εσωκομματική νομιμοποίηση, διότι ουδείς θα μπορούσε να αμφισβητήσει έναν αρχηγό ο οποίος κρατάει το, τόσο ψηλά στις δημοσκοπήσεις.

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τις δημοσκοπήσεις για να καλύψει τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, κάνουν τους δημοσκόπους συνενόχους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.