Πάσχα με περιορισμούς – Καμία άρση μέτρων εισηγείται η Επιτροπή των Ειδικών

Με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ανα χείρας και μάσκες

Καμία άρση μέτρων δεν θα γίνει μέχρι την Πρωτομαγιά σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Αυτό σημαίνει πως Πάσχα θα κάνουμε με τους περιορισμούς που ισχύουν σε ό,τι αφορά στις προσβάσεις σε συγκεκριμένους χώρους, με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ανά χείρας και βέβαια με μάσκες όπου αυτό είναι υποχρεωτικό και σήμερα.

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, σύμφωνα με την επιτροπή των ειδικών φαίνεται ότι είναι απαγορευτική για να εφαρμοστεί οποιαδήποτε άρση μέτρων πριν από την Πρωτομαγιά.

Την ίδια στιγμή η μία μετά τις άλλες οι χώρες της Ευρώπης τελειώνουν με τα μέτρα.

Έτσι σήμερα η Βουλγαρία θα άρει όλους τους περιορισμούς κατά της Covid-19 από την ερχόμενη Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προστατευτικών μασκών σε εσωτερικούς χώρους ενώ η Ελβετία θα άρει από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Απριλίου τους τελευταίους από τους εναπομείναντες περιορισμούς της για την Covid-19.

Έτσι η κυβέρνηση θέλει με συνεχή περιορισμό όπως φαίνεται, να κρατήσει την λαϊκή αγανάκτηση χαμηλά που σχετίζεται και με την ακρίβεια καθώς το 77%  των πολιτών (σύμφωνα με δημοσκόπηση) δηλώνουν είτε ότι αδυνατούν είτε ότι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.