Φορολοταρία: Κλήρωσε για τις συναλλαγές του Φεβρουαρίου – Δείτε αν κερδίσατε

Μοιράζει από 1.000 έως 50.000 ευρώ σε 556 φορολογούμενους

Από 1.000 έως 50.000 ευρώ σε 556 φορολογούμενους μοιράζει η νέα φορολοταρία, της οποίας τα αποτελέσματα της δεύτερης κλήρωσης ανακοινώθηκαν σήμερα.

Τα χρηματικά έπαθλα από τη φορολοταρία είναι αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Από την κλήρωση που έγινε με βάση τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Φεβρουαρίου:

-Ένας τυχερός φορολογούμενος κερδίζει 50.000 ευρώ,
-Πέντε κερδίζουν 20.000 ευρώ,
-50 φορολογούμενοι κερδίζουν 5.000 ευρώ και
-500 φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ

Πώς λειτουργεί η φορολοταρία

Κάθε μήνα κάθε ευρώ δαπάνης που γίνεται με κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής δίνουν ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ. Ωστόσο οι λαχνοί αυξάνονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Αν το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα αναφοράς υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος, οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα.

Πολίτες με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, φορολογούμενο και απαλλασσόμενο της υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που είναι η τελευταία για την οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής, μικρότερο των 1.000 ευρώ καθώς και μη υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, απολαμβάνουν διπλάσιους λαχνούς για κάθε ευρώ που καταναλώνουν χωρίς την περαιτέρω προσαύξηση αναλόγως του ποσοστού επί του μηνιαίου εισοδήματος που καταναλώνεται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα, προσαυξάνονται κατά 50% επί των υπολογιζόμενων σύμφωνα με τα ανωτέρω, για κάθε προστατευόμενο τέκνο, όπως προκύπτει κατά περίπτωση από την κοινή ή χωριστή δήλωση εισοδήματος των γονέων.

Όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 60.000 ευρώ το χρόνο παίρνουν έναν λαχνό ανά ευρώ χωρίς προσαύξηση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.