Πάτρα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Το πανάκι της Ίριδας, τα σπαρακτικά λόγια της Τζωρτζίνας και η μπέιμπι σίτερ

Κορυφώνεται η αγωνία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν απαντήσεις και εξελίξεις στην υπόθεση, που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Στο μεταξύ, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα όσα συνέβησαν όταν πέθανε η Ίριδα, το έξι μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Μία γειτόνισσα του ζευγαριού, που έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια και έχει βιώσει τους θανάτους και των τριών παιδιών, περιέγραψε τα όσα είδε την ημέρα που απεβίωσε αιφνίδια η μικρή Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021. Όπως λέει, ήταν μπροστά και θυμάται την 9χρονη Τζωρτζίνα να κλαίει με αναφιλητά και να εκλιπαρεί τον Θεό να μην της πάρει την αδελφούλα της.

Τα σπαρακτικά λόγια της Τζωρτζίνας

“Η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά όταν έφυγε η αδελφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει ‘μην μου το πάρεις κι αυτό’ και να κλαίει με αναφιλητά… Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει ‘όχι αυτό, πάρε εμένα. Εγώ να πεθάνω’… Ήμουν μπροστά, το βίωσα” είπε χαρακτηριστικά στο MEGA.

Η ίδια γυναίκα, βρέθηκε αργότερα στο σπίτι της οικογένειας. Περιγράφει τη στιγμή που βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας στην κούνια της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η 33χρονη μητέρα είπε αμέσως στην αδερφή της να το πάει στην αστυνομία. “Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε την Ρούλα και λέει η Δήμητρα (σ.σ: η αδερφή της) ‘ωχ, το πανάκι της’. ‘Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια’ είπε η Ρούλα”, λέει η γυναίκα.

Οι πληροφορίες για την μπέιμπι σίτερ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μία άλλη μαρτυρία από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, η μητέρα της είχε κανονίσει μπέιμπι σίτερ για να προσέχει το μωρό και την Τζωρτζίνα. “Την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ. Της το είχαν ζητήσει από την προηγούμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς”, δήλωσε φίλη της οικογένειας, σύμφωνα  με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, δύο ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά εξακολουθούσε να έχει στενές επαφές. “Ήταν δύο ημέρες σε διάσταση. Πριν πεθάνει η Ίριδα βλέπαμε κάθε πρωί τον Μάνο να φεύγει για τη δουλειά του και κάθε βράδυ να έρχεται. Όταν ένα ζευγάρι είναι σε διάσταση ο καθένας είναι στο σπίτι του, όπως τώρα, που ο Μάνος είναι στους γονείς του”, ανέφερε η μαρτυρία στο Live News.

Η τραγική στιγμή στην ταφή της Ίριδας

Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, ο 30χρονος πατέρας -που μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του βρέφους στην παθολογοανατόμο στα Ιωάννινα- κλήθηκε έπειτα από λίγες ημέρες να σκάψει και τον λάκκο του ίδιου του παιδιού, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν να ταφεί κοντά στην αδελφούλα της, την Μαλένα. “Είναι τραγική στιγμή, όταν στην ταφή του μωρού ο ίδιος ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της μπέμπας… Ο Μάνος έσκαψε ένα μικρό λάκκο κοντά στην Μαλένα για να είναι κοντά τα παιδιά” δήλωσε.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η γειτόνισσα με την Ρούλα και τον Μάνο, της εκμυστηρεύτηκαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να μάθουν από τι έφυγαν τα παιδιά. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, η 33χρονη μητέρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θρηνεί για τα παιδιά της και δεν βγαίνει από το σπίτι της. Στήριγμά της, όπως αναφέρει, είναι η οικογένεια της, αλλά και η μητέρα του συζύγου της που την επισκέπτεται συχνά, όπως και ο Μάνος, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.