Σάλος με την «πρόταση» Α.Πορτοσάλτε: Ζητά διακοπές ρεύματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας! (βίντεο)

Μια -ακόμη- απίστευτη πρόταση έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Αυτή τη φορά ο Α.Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι εάν κλείναμε (δηλαδή εάν το διέκοπτε το κράτος) από μια ώρα το ρεύμα τότε το κόστος θα ήταν μικρότερο!

«Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος», πρότεινε συγκεκριμένα σήμερα το πρωί. Δηλαδή το ρεύμα να διακόπτεται από τότε μέχρι τότε.

Να σημειώσουμε επίσης ότι την πριν από λίγες ώρες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος είχε υποστηρίξει ότι δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση εάν σε λίγο καιρό θα είμαστε με δελτίο για προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Και το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι απόψεις δεν ακούγονται μόνο από δημοσιογράφους, αλλά και από κυβερνητικά στελέχη. Πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Γεωργίας της Γερμανίας Cem Ozdemir ζήτησε από τους πολίτες να τρώνε λιγότερο κρέας για να «τιμωρήσουν τον Πούτιν»

Δείτε το βίντεο: 

https://twitter.com/Marka2_/status/1508304255802908675?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508304255802908675%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Fprovocateur%2Fapisteyti-protasi-a-portosalte-gia-tin-akriveia-na-kleinoume-gia-mia-ora-to-reyma-vinteo%2F

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.