ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

Εορταστικές μελωδίες, χαρούμενες μουσικές, παραδοσιακά κάλαντα, μπάντες, χορωδίες και τριγωνάκια ήχησαν σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από το πρωί σύλλογοι, σωματεία και φορείς τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Μεταξύ αυτών που είπαν τα κάλαντα στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν η Μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, οι μπάντες από την 350η Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας και το Στρατόπεδο Νταλίπη, η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σύλλογος «Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας», καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης.

181231 Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα_03.jpg

 

«Εύχομαι το 2019 να είναι καλύτερο από το 2018 και να είναι χρονιά ανάτασης για τη χώρα μας. Με υγεία για όλους, ευτυχία, δύναμη, αισιοδοξία, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Με κοινή προσπάθεια, ομοψυχία και αλληλεγγύη, να κρατήσουμε ζωντανή την επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

181231 Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα_05.jpg

 

Εύχομαι το 2019 να ακούσουμε λιγότερα λόγια και να δούμε περισσότερες πράξεις, να έχουμε λιγότερους φόρους και να δούμε περισσότερη ανάπτυξη. Να έχουμε λιγότερη ανασφάλεια και περισσότερη σιγουριά. Εύχομαι το 2019 να έχουμε λιγότερα προβλήματα και να είμαστε πιο ενωμένοι. Και σίγουρα, φέτος, να τελειώσουμε οριστικά με αυτή την εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη Συμφωνία των Πρεσπών, που θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Μακεδόνες», τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Τζιτζικώστας.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.