Ανασκόπηση 2018: Οι καλλιτέχνες που πέθαναν μέσα στη χρονιά και σκόρπισαν θλίψη

Λίγες ώρες πριν το 2018 μας αποχαιρετήσει, θυμόμαστε ποιοι καλλιτέχνες έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έγινε φτωχότερος με εκπροσώπους του που έφυγαν από τη ζωή – πολλοί εκ των οποίων εντελώς αναπάντεχα – αφήνοντας πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το 2018 ήταν μία άσχημη χρονιά γιατί σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής, των γραμμάτων και των τεχνών κι όχι μόνο, μας αποχαιρέτησαν. Η λίστα των εκλιπόντων είναι κυριολεκτικά ατελείωτη…

Τον Γενάρη, η Γαλλίδα Φρανς Γκαλ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 χρονών μετά από μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Είχε κερδίσει στη Eurovision το 1965 εκπροσωπώντας τη Γαλλία με το κομμάτι «Poupée de cire, poupée de son».
 
Ο 36χρονος Joseph Wayne Miller, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία Heavyweights, που έπαιξε τον ρόλο του Salami Sam πέθανε στον ύπνο του στο Σικάγο και τον βρήκε η σύντροφός του.

 Στις 13 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή στα 64 του χρόνια ο Τζίμης Πανούσης. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης υπέστη ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Η καρδιά του τον πρόδωσε και όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 «Έφυγε «από την ζωή  την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, από ανακοπή ο Θεσσαλονικιός σχεδιαστής μόδας Βερνάρδος Βερναρδάκης. Ο σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Ήταν καταξιωμένος στο χώρο της μόδας, κάνοντας πάρα πολλές επιδείξεις. Στις συλλογές που σχεδίαζε υπήρχαν εκτός από νυφικά, αξεσουάρ και κοσμήματα. 

Σε ηλικία 36 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Βαγγέλης Ρωμνιός.Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του δημοσιοποίησε o Δημήτρης Λιγνάδης στο facebook.Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του Alpha, Αστέρας Ραχούλας.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο θάνατος ενός “διαμαντιού” της μαύρης μουσικής, σκόρπισε θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο λόγος για τον Dennis Edwards ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στο Σικάγο. Ο διάσημος τραγουδιστής υπήρξε μέλος των θρυλικών Temptations και υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της μαύρης μουσικής.

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο στιχουργός, Κώστας Κωτούλας. Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες που είχε γράψει είναι και το τραγούδι «Με πνίγει τούτη η σιωπή» που ερμήνευσε η Μαρινέλλα.

 Άφησε την τελευταία του πνοή στα 77 του χρόνια ο Τζον Μαχόνι.Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δυστυχώς στις αρχές Φεβρουαρίου κατέληξε. Ο Μαχόνι υποδύονταν τον ρόλο του μπαμπά στη τηλεοπτική σειρά «Frasier», πρωταγωνίστησε στην «Πρώτη Αγάπη», στο «Burn Notice»…

 Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Μπακάλης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως οι Λούφα Και Παραλλαγή, Τροχονόμος Βαρβάρα και Βασικά Καλησπέρα Σας, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, όπως οι Μικρομεσαίοι και Φόβος Και Πάθος.

Στις 12 Φεβρουαρίου, πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Τσαπέκος.  Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Γιώργος Κοτανίδης, φίλος και κουμπάρος του.

Στις αρχες Μαρτίου «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Γερασιμίδης, αδερφός της Ελένης Γερασιμίδου.

Ο Γιώργος Γερασιμίδης ήταν συνθέτης, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας του στον χώρο είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βαγγέλη Γερμανόκαι άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. 

 Ο Βαγγέλης Ατραΐδης, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. 

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος της γνωστής παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο καθώς πάλεψε με τις φλόγες μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στην Ποτιδαία Χαλκιδικής. Οι πυροσβέστες τη ανέσυραν νεκρή.

Άφησε την τελευταία της πνοή στα 53 της χρόνια η ηθοποιός Emma Chambers, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του BBC “The Vicar of Dibley” αλλά και από την ταινία Notting Hill, στην οποία υποδυόταν τη μικρότερη αδερφή του Χιου Γκραντ.

 «Έφυγε» ξεχασμένη η γυναίκα που δημιούργησε το μόντελινγκ στην Ελλάδα μέσα από τη διάσημη σχολή της, από την οποία πέρασαν θρυλικά μανεκέν, αλλά και η Κορίνα Τσοπέη. Η Αντουανέτα Ροντοπούλου ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 88 χρόνων, και στην κηδεία της βρέθηκαν ελάχιστα άτομα. 

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 61 του χρόνια, ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.  Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η Σεμίνα Διγενή. Η χαρακτηριστική φωνή του “έντυσε” αμέτρητες παρουσιάσεις του Mega, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, παραγωγές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Αιφνίδιος ήταν ο θάνατος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη. Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν μάχιμος δημοσιογράφος και είχε ασχοληθεί επί σειρά ετών με θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. Υπήρξε συνδικαλιστής και μάλιστα είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. 

Η  49χρονη ηθοποιός DuShon Monique Brown, που έγινε δημοφιλής μέσα από τις σειρές «Prison Break» και  «Chicago Fire» πέθανε στο νοσοκομείο του Σικάγου όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα γιατί είχε πόνους έντονους στο στήθος.  

Μέσα στο Μάρτιο, πέθανε ο ηθοποιός και συγγραφέας, Μάκης Αντωνόπουλος

Τον Απρίλιο πέθανε ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής Έντο Νταλάρα. Στη Ρώμη, σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος ο οποίος υπήρξε επί πολλά έτη, ανταποκριτής του ΑΝΤ1 και ανταποκριτής της εφημερίδας «Έθνος».

 Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών στη Ρώμη, ο σημαντικός σκηνοθέτης Βιτόριο Ταβιάνι. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, την ανακοίνωσε η κόρη του, Τζιοβάννα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ansa. 

Ο Ronald Lee Ermey πέθανε στα 74 του χρόνια σε νοσοκομείο της Santa Monica στην California μετά από πνευμονική εμβολή σύμφωνα με ανακοίνωση του μάνατζέρ του.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε τον Απρίλιο η αυτοκτονία γνωστού παρουσιαστή, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο. Ο καλύτερος φίλος του 62χρονου Dale Winton, ο DJ Steve Allen είχε πει ότι «δεν άντεχε άλλο την ζωή» και «σιχαινόταν το ότι μεγάλωνε».

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών νικημένη από τον καρκίνο, σχεδόν οκτώ μήνες μετά το θάνατο της πρώτης ξαδέρφης, Ζωής Λάσκαρη. Η Ζωή Κουρούκλη, σημαντική τραγουδίστρια της δεκαετίας του ΄60 με ιδιαίτερη αγάπη προς την τζαζ μουσική, έχει αφήσει μία σχετικά μικρή αλλά σημαντική δισκογραφική δουλειά.

Σε ηλικία 69 ετών «έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Μάργκο Κίντερ, που έγινε γνωστή με τον ρόλο της “Λόις Λέιν” στην πρώτη σειρά ταινιών του Σούπερμαν, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.
Ο βετεράνος του Hollywood, Τζόσεφ Καμπανέλα βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός στα 94 του χρόνια.

Ο ηθοποιός, Ηλίας Πετροπουλέας άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα γυρισμάτων στα Καλάβρυτα σε ηλικία 72 ετών στις 20 Μαΐου.

Στις 21 Μαΐου ο σπουδαίος Χάρρυ Κλυνν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Τον τελευταίο καιρό ο σπουδαίος κωμικός είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ήταν καθηλωμένος σε καροτσάκι και ανέπνεε με τη βοήθεια οξυγόνου. 

Τέλη Μάη, πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου στο Facebook.

 Η ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα, η οποία συμμετείχε στη σειρά “Ρετιρέ”, πέθανε σε ηλικία 86 χρόνων.  Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας μέσω Facebook, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες στα 47 του χρόνια βρέθηκε ο ηθοποιός, Alan O’Neill, που σύμφωνα με το TMZ, αντιμετώπιζε προβλήματα με τη καρδιά του και είχε εθισμό στο αλκοόλ και στις ναρκωτικές ουσίες.

 Στις αρχές Ιουνίου, πέθανε ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Χύτας σε ηλικία 63 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο Νίκος Χύτας έπαιξε στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Είχε πάρει μέρος σε δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις .

Στις 20 Ιουνίου, ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής, ο Άντονι Μπουρντέν έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο θάνατος του ήταν αυτοκτονία και τον βρήκε ένας φίλος του νεκρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

O 20χρονος ηθοποιός και μουσικός Jackson Odell βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά του ABC, The Goldbergs και από την ταινία, Judy Moody and the Not Bummer Summer.

Φτωχότερη μένει η μπλουζ μετά τον χαμό ενός θρύλου της, του Matt Murphy

Ο Άγγελος Φώσκολος πέθανε στα 45του χρόνια. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα πάλευε με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στις 19 Ιουνίου κατέληξε.

Μέσα στον Ιούνιο, άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Ερρίκος Μπριόλας.
Ένας από τους μεγαλύτερους και αγαπητούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος.

Το απόγευμα της 1ης Ιουλίου έφυγε από τη ζωή στα 62 της η γνωστή ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή, μετά από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν παντρεμένη με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο κι έχει έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα από προηγούμενο γάμο της, με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα.

Άφησε την τελευταία του πνοή, έξι μόλις εβδομάδες μετά τη διάγνωση που του έγινε για καρκίνο στο κεφάλι, ο ηθοποιός, Stanley Anderson.

 Ο Κλοντ Λανζμάν, ο σκηνοθέτης της ταινίας “Shoah” (Ολοκαύτωμα), πέθανε στην κατοικία του στο Παρίσι σε ηλικία 92 ετών.

 Τρεις μέρες πριν γίνει 87 χρονών έφυγε από τη ζωή ο Tab Hunter, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε περισσότερες από 40 ταινίες και ήταν και ποπ τραγουδιστής. 

Στις 13 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Αντώναρος, ο οποίος  τις τελευταίες του μέρες νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», προσβεβλημένος από βαριάς μορφής πνευμονία. Ο αδερφός του δημοσιογράφου, Ευάγγελος Αντώναρος έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου στο Facebook.

Στις 17 Ιουλιου, πέθανε ο 70χρονος Gary Beach, που έγινε πολύ αγαπητός από τον ρόλο του Lumiere στην Πεντάμορφη και το Τέρας της Disney και κέρδισε ένα Tony Award για την ερμηνεία του ως σκηνοθέτης Ρότζερ Ντεμπρίς στο The Producers.

Η ηθοποιός, Charlotte Rae πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες νικημένη από τον καρκίνο.

Ανάμεσα στους νεκρούς από την πύρινη λαίλαπα  στο Μάτι ήταν και ο γωστός σεφ, Παναγιώτης Κοκκινίδης με την οικογένειά του. 

Η ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγος της, Δημήτρης Τουρναβίτης ήταν ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι που στο πέρασμα της κατέστρεψε τα πάντα αφήνοντας πίσω μόνο θύματα, στάχτες και αποκαΐδια. 

 Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Ρίκας Βαγιάνη. Η 56χρονη Ρίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο μιας και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έδωσε τη δική της μάχη και ελάχιστοι γνώριζαν το πρόβλημα υγείας της. Δυστυχώς στις 7 Αυγούστου κατέληξε.

Η 33χρονη παρουσιάστρια Νατάσα Βαρελά η οποία παρουσίαζε παλιότερα το δελτίο ειδήσεων του Epsilon και είχε τη δική της εκπομπή με τίτλο «Πρώτα η υγεία» στο Νέο Κανάλι πέθανε ξαφνικά. Η Νατάσα έπαθε διάτρηση στομάχου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. 

 Έφυγε από τη ζωή η 76χρονη βασίλισσα της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας.Το τελευταίο διάστημα ήταν βαριά άρρωστη και είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Η βασίλισα της σόουλ πέθανε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

 Ο Stefan Karl Stefansson, που έγινε γνωστός ως Robbie Rotten από την παιδική σειρά show LazyTown, άφησε την τελευταία του πνοή στα 43 του χρόνια μετά από διετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

 Ο Σπύρος Μερκούρης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Νίμιτς, η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. 

 «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε δημόσια κλινική. Η ηθοποιός της σειράς «Λούνα Παρκ», αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία της έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου στις στο νεκροταφείο του Βύρωνα. 

Ο Μπαρτ Ρέινολντς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Ο Μπαρτ Ρέινολντς άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε νοσοκομείο της Φλόριντα. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Η ηθοποιός Μαρίνα Πεφάνη  έφυγε από τη ζωή. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από το facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 Η Chelsi Smith, η οποία Στέφθηκε Mις Αμερική το 1995 ενώ στη συνέχεια Μις Υφήλιος, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 59 ετών ο διάσημος τραγουδιστής Ρασίντ Ταχά.Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή κρίση στο Παρίσι.

Στις 24 Σεπτεμβρίου πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης.  Άφησε την τελευταία του πνοή στα 80 του χρόνια έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 χρονών ο Γάλλος τραγουδιστής Σαρλ Αζναβούρ. Ο Σαρλ Αζναβούρ έχει ερμηνεύσει περισσότερα από 1000 τραγούδια, επί το πλείστον στη γαλλική καθώς και πολλά στην αγγλική, ισπανική, ιταλική και γερμανική γλώσσα.

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του δημοσιογράφου Αντρέα Κουβελογιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία μας γνωστοποίησε τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή.  Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως το πτώμα του ανδρός που έπεσε στις ράγες του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο μέσα στον Οκτώβριο αναγνωρίστηκε και ανήκει στον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καλούση.

Στις 22 Οκτωβρίου, έφυγε από τη ζωή του ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες, ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Στις 24 Οκτωβρίου πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Νίκος Κούρος, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του φαρμακοποιού στη σειρά του Mega, Ρετιρέ.

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Κάθριν ΜακΓκρέγκορ σε ηλικία 93 χρονών που συνδέθηκε με τον ρόλο της δύστροπης παντοπώλισσας, Χάριετ ‘Ολσεν στην τηλεοπτική σειρά “Το Μικρό Σπίτι στο λιβάδι”.

Βρέθηκε νεκρή στα 47 της χρόνια μέσα στο σπίτι της η Kim Porter η οποία είχε σχέση 13 χρόνια με τον γνωστό ράπερ P.Diddy και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Τα ξένα μέσα ανέφεραν ότι ταλαιπωρούνταν από πνευμονία εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Roy Clark, ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στην Οκλαχόμα.

 Θλίψη στη παγκόσμια μουσική σκηνή προκάλεσε ο χαμός του τραγουδιστή του συγκροτήματος LFO, Devin Lima, ο οποίος ήταν 41 ετών.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών ο μεγάλος σκηνοθέτης του ιταλικού σινεμά, Μπερνάρντο Μπερτολούτσι. Ο “μαέστρος” του ιταλικού κινηματογράφου πέθανε στις 26 Νοεμβρίου στη Ρώμη μετά από μακρά ασθένεια.

Στις 2 Δεκεμβρίου, ο  Ken Berry «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 85 χρονών. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του, Jackie Joseph.

Ο Pete Shelley, τραγουδιστής και ιδρυτής του συγκροτήματος Buzzcocks  πέθανε μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Η ηθοποιός, Σόντρα Λόκε πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά από καρδιακό επεισόδιο. Σύμφωνα με το το «Associated Press» η ηθοποιός υπέφερε από καρκίνο στο μαστό και στα κόκαλα. Η Σόντρα Λόκε συμμετείχε σε έξι ταινίες του Κλιντ Ίστγουντ.

 Η Nancy Wilson «έφυγε» από τη ζωή στα 81 της χρόνια. Η μάνατζερ της, Devra Hall τραγουδίστριας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση. Η Nansy Wilson πέθανε μέσα στο σπίτι της στο Pioneertown, της California βόρεια του Palm Spring μετά από ασθένεια που είχε για χρόνια.

Πριν λίγες μέρες, σε ηλικία 84 ετών «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες και μαέστρους της Ελλάδας, ο Θεόδωρος Αντωνίου έπειτα από μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός, Μαριάννα Τόλη άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και όσους την αγάπησαν για το ταλέντο της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.