Ανασκόπηση 2018: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις της χρονιάς

Το 2018 οδεύει προς το τέλος του και λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά, το Newsbomb.gr κάνει μία αναδρομή στις ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο. Ευχάριστες, δυσάρεστες και περίεργες, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του 2018!

10. Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Τι συμβαίνει κάτω από τη Σαντορίνη

Χάρη σε μια σύγχρονη επιστημονική μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Έλληνες και ξένοι γεωεπιστήμονες κατάφεραν να «φωτίσουν» τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη Σαντορίνη, αλλά και γενικότερα στο σημείο σύγκρουσης της αφρικανικής με την ευρασιατική τεκτονική πλάκα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

9. Το σοβαρό παράπτωμα του φαντάρου πριν εξαφανιστεί από το πλοίο

Η εξαφάνιση του φαντάρου Σαράντη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο προς τον Πειραιά συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές, ωστόσο κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα τι έχει συμβεί.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

8. Έτσι βρήκε φρικτό θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη

Ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη σόκαρε και προβλημάτισε την κοινή γνώμη. Τα στοιχεία που έβλεπαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας ανέτρεπαν συνεχώς την υπόθεση. Μάλιστα, δύο μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό του φίλου της λίγο πριν βρει φρικτό θάνατο η Ειρήνη μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

7. Τραγωδία με μητέρα στην Κέρκυρα: Έφαγε ωμό κοτόπουλο και πέθανε 36 ώρες αργότερα

Η 37χρονη Νάταλι Ρόνσλεϊ είχε πάει στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με το σύζυγό της Στιούαρτ και τους δυο γιους της. Ωστόσο, τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους η άτυχη γυναίκα έμελλε να χάσει τη ζωή της αφού κατανάλωσε ωμό κοτόπουλο σε ένα από τα ειστιατόρια του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Τελικά, λίγες μέρες μετά, η ιατροδικαστική έκθεση από το νοσοκομείο Κέρκυρας, έδωσε άλλη διάσταση στο θάνατο της 37χρονης Βρετανίδας.

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ περισσότερα

6. «Βόμβα» από επιστήμονα: Αλλάζει το κλίμα – Τι θα συμβεί στην Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2018 μία απίστευτη κακοκαιρία έπληξε την Ελλάδα. Την συγκεκριμένη καιρική διαταραχή χαρακτήρισε ο αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Ανδρέας Καζαντζίδης, ως ασυνήθιστη, ο οποίος μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο την αποδίδει στην κλιματική αλλαγή.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

5. Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποκάλυψη «βόμβα» για τα αίτια της πτώσης του Mirage

Ο θάνατος του Γιώργου Μπαλταδώρου, του ήρωα σμηναγού που έχασε την ζωή του όταν το Mirage που πιλόταρε συνετρίβη, μετά από αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένα έγγραφο – ντοκουμέντο παρουσίαζε τα ολέθρια λάθη που του στέρησαν τη ζωή.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

4. Ο θάνατος της συζύγου του Πύρρου Δήμα

Η σύζυγος του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Πύρρου Δήμα, Αναστασία Δήμα έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουνίου του 2018. Η Αναστασία έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

3. Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε… πάμπλουτος!

Βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου, η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, αλλά μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

2. Τρόμος στη Μύκονο με αυτό που βρέθηκε σε διάσημη παραλία του νησιού

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές του δημοφιλούς ελληνικού νησιού, όταν κλήθηκαν σε μία από τις ακριβές περιοχές της Μυκόνου, ώστε να εξετάσουν ένα ασυνήθιστο αλλά και επικίνδυνο εύρημα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

1. «Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα

Η Αθήνα ξεχωρίζει ανάμεσα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά για αρνητικό λόγο, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μιας νέας διεθνούς επιστημονικής μελέτης, θα γνωρίσει στο μέλλον την μεγαλύτερη αύξηση τόσο σε καύσωνες όσο και σε ξηρασίες, σε σχέση με όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.