Βίντεο ντοκουμέντο με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο

Έτρεχε ο 45χρονος επιχειρηματίας; Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Τη στιγμή που εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το τρομερό δυστύχημα στην Βούλα το οποίο κόστισε τη ζωή στον 45χρονο αδερφό της της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα αποτυπώνει τα δευτερόλεπτα πριν η Ferrari γίνει σμπαράλια.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας, ενθουσιασμένος είχε παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία, μόλις δύο χιλιόμετρα πριν από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, ο Τζώρτζης Μονογυιός κινείται επί της παραλιακής με την σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου  με κατεύθυνση το σπίτι τους.  Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο να κινείται στη δεξιά λωρίδα και να μπαίνει στη στροφή, ενώ όπως μπορείτε να διακρίνεται σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να έχει μεγάλη ταχύτητα.

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που τον κατέγραψε η κάμερα να περνάει, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μια πινακίδα και έπεσε πάνω σε δέντρα. Στη συνέχεια το πολυτελές αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ως εκ θαύματος η συζυγός του Αθηνά απεγκλωβίστηκε τελευταία στιγμή και κατάφερε να σωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 45χρονος οδηγός φέρεται να εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ και να βρήκε ακαριαίο θάνατο.

7896 MIKROYTSIKOS GIANAKOPOYLOY TZORTZIS ME TIN MITERA TOY THE WALL 05052003

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καλέσει έναν φίλο του για να του πει ότι παρέλαβε το νέο του όχημα. «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» φέρεται να του είπε στο τηλέφωνο.

Πίσω του ακριβώς κινούνταν ένας φίλος του με μια Porsche η οποία ανήκε στον 45χρονο. Μόλις είδε το σοκαριστικό ατύχημα έτρεξε να τον βοηθήσει φωνάζοντας: «Αδερφέ μου, αδερφέ μου», ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο στο νεκροτομείο του Ασκληπιείου της Βούλας, εκεί όπου κλήθηκε να τον αναγνωρίσει η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα και εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφή τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό. Έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο έχει αναλάβει η Τροχαία Ελληνικού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.