Απίστευτο: Τιμούν την Σακελλαροπούλου για την προσφορά της στο… περιβάλλον!

Τι αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος

Λάβρος κατά των ακαδημαϊκών που αποφάσισαν να τιμήσουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την προσφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος, εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας.

Φυσικά προκαλεί απορία η απόφαση αυτή της συγκλήτου, την ώρα που επί των ημερών της κυρίας προέδρου, είχαμε την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στη χώρα. Με την συμπεριφορά της εκείνες τις ημέρες της συμφοράς να προκαλούν τεράστιες αντιδράσεις, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, την ώρα που οι κάτοικοι της Εύβοιας εκλιπαρούσαν για ένα πτητικό μέσο, η ίδια απασχόλησε στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιστρέψει από τις διακοπές της στη Νάξο προκειμένου να κάνει δηλώσεις έξω από το κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής…

Ο γνωστός, μαχητικός δημοσιογράφος, εξαπέλυσε μύδρους για την απόφαση να ανακηρύξουν την Κ. Σακελλαροπούλου, Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνοντας μάλιστα μία αποκάλυψη.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.