“Συγγνώμη” και “επιείκεια” για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ζητούν εκπρόσωποι της Πακιστανικής Κοινότητας

“Συγγνώμη” και “επιείκεια” ζητούν οι εκπρόσωποι της Πακιστανικής Κοινότητας από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για την αλλαγή του χρόνου.

Σε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν σημειώνει ότι επρόκειτο για μία “αυθόρμητη” και “όχι οργανωμένη” συγκέντρωση και πως “δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο”. “Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους”, τονίζεται στην επιστολή.

Η επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

“Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο. Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα- Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.

Με εκτίμηση
SYED MOHAMMAD JAMIL
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας- Πακιστάν”.

επιστολή υπουργός

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.