ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Στο πλευρό των Πακιστανών που «κατέλαβαν» το Σύνταγμα η κυβέρνηση με επικοινωνιακή αντεπίθεση

«Νόμιμοι συμπολίτες μας, που ασπάστηκαν τον δυτικό τρόπο ζωής»!

Η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε στην αντεπίθεση, προκειμένου να χαλιναγωγήσει τις αντιδράσεις χιλιάδων Ελλήνων για τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Ομονοίας, την Ερμού, το Μοναστηράκι κι αλλού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μπορεί τα συστημικά ΜΜΕ να έκρυψαν πλήρως τις εικόνες, που όμως μεταδόθηκαν από πλήθος πακιστανικών καναλιών, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να «θαφτεί» το θέαμα. Αφού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν χιλιάδες αναρτήσεις με τα βίντεο των Πακιστανών που έφτασαν μάλιστα σε σημείο να ανεμίζουν σημαίες του Πακιστάν μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Η κυβέρνηση λοιπόν αντιλαμβανόμενη το φιάσκο, φαίνεται ότι οργανώνει επικοινωνιακή αντεπίθεση, προκειμένου να πείσει τους έλληνες ότι οι συγκεντρωμένοι Πακιστανοί, είναι πολίτες που ζουν νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν ασπαστεί τον δυτικό τρόπο ζωής και θα έπρεπε να χαιρόμαστε για αυτές τις εικόνες.

Χαρακτηριστικό δείγμα της επικοινωνιακής στρατηγικής, είναι ανάρτηση από τον λογαριασμό του Twitter, ο οποίος εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στην προβολή των κυβερνητικών θέσεων. Πρωταγωνίστησε στην επικοινωνιακή υπεράσπιση της απόπειρας μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου Novartis σε «σκευωρία» κλπ. Έγραψε λοιπόν συγκεκριμένα:

«Από το βίντεο στο Σύνταγμα, το συμπέρασμα είναι ένα:

Ότι υπάρχει μια τεράστια κοινότητα αλλοδαπών, ενσωματωμένων στον δυτικό τρόπο ζωής και στην οικονομική ζωή του τόπου (όλοι με κινητά, ακριβά ρούχα κλπ) που κινδυνεύει να ταυτιστεί με το αφήγημα περί “Ερντογάν” και “λάθρο”.

Αυτοί οι 20-25 χιλιάδες που κατέβηκαν και γιόρτασαν ειρηνικά την αλλαγή του χρόνου δεν μπορούν ούτε γίνεται να φύγουν, όχι μόνο γιατί απασχολούνται νόμιμα εδώ, αλλά γιατί η Ελλάδα δεν είναι ξενοφοβικό, ρατσιστικο Κράτος, αλλά κοσμικό και φιλελεύθερο.

Δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του Σουλτάνου, ούτε ήρθαν με βάρκες προχθές, εξάλλου απο τα βίντεο φαίνεται ότι πολλοί είναι εδώ καιρό και μιλούν Ελληνικά.

Το θέμα είναι γιατί όλοι αυτοί δεν σεβάστηκαν τα μέτρα για την πανδημία.
Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Κάποιοι όμως δολίως ξεχνούν ότι η Ελλάδα είχε ήδη από τα 90s ένα 10% νόμιμα δηλωμένο αλλοδαπό εργατικό προσωπικό (440 χιλ), εκ των οποίων 40% (περ.180 χιλ) από Πακιστάν/Μπανγκλαντές.

Κι όσοι εξ αυτών είναι πολιτικοί, ας σκεφτούν τί κακό κάνουν στοχοποιώντας νόμιμα εγκατεστημένους συμπολίτες μας.»

Γεωργιάδης: Εντελώς απαράδεκτες οι εικόνες στο Σύνταγμα

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, επικοινώνησα με  την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εικόνα με τους εκατοντάδες Πακιστανούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι τους ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου ή πάνε σε εστιατόρια, ρεβεγιόν κ.α.», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μπαλάσκας: Δεν ήταν συνάθροιση – Δεν ήξεραν

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στον ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι οι Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν γιατί… «δεν ήξεραν»!

«Όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται πάρα πολλοί συμπολίτες μας από το Πακιστάν ήταν γιατί υπήρχε μια λάθος ενημέρωση ότι στο Σύνταγμα θα υπάρξει γιορτή. Υπήρξε μια άμεση κινητοποίηση από συναδέλφους οι οποίοι πήγαν και άρχισαν να κόβουν πρόστιμα. Νομίζω προλάβαμε να κόψουμε καμιά 60αριά», είπε αρχικά ο Σ. Μπαλάσκας.

Ο Μπαλάσκας δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους - Parallaxi Magazine

«Δεν ήταν συνάθροιση. Ήταν συμπολίτες μας από το Πακιστάν οι οποίοι νόμιζαν ότι θα υπάρξει μια γιορτή και μόλις ξεκίνησαν να κόβονται πρόστιμα ξεκίνησαν να φεύγουν. Γιατί κατηγορήθηκε η Αστυνομία. Κακώς…» συνέχισε ο Σ. Μπαλάσκας.

A494D191 31AF 4D94 9513 D58B4717DBBE
Η ανάρτηση του άκρως φιλοκυβερνητικού λογαριασμού

Συμπέρασμα; Μας αγαπούν οι Πακιστανοί. Σαν φίλοι ήρθανε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.