Την ώρα που τα κανάλια έδειχναν Ρουβά στον έρημο Λυκαβηττό, στην Ερμού και στο Σύνταγμα…

… Η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική. Μόνο που εκεί δεν υπήρχε ούτε ένας έλληνας, όπως φαίνεται από τα βίντεο. Αντίθετα, όπως γράψαμε και νωρίτερα, τα πακιστανικά κανάλια είχαν διθυραμβικά αφιερώματα από την πλατεία Συντάγματος, η οποία ήταν γεμάτη με πακιστανούς, όπως και η Ερμού, όπως φαίνεται από τα βίντεο.

Για ποιο λόγο τώρα τα κανάλια του Πακιστάν είχαν ζωντανές συνδέσεις με την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, την ίδια στιγμή που ούτε ένα ελληνικό κανάλι δεν έκανε κάτι αντίστοιχο, είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να προβληματίσει.

Όπως επίσης το γεγονός ότι ο υπουργός προστασίας του πολίτη ενώ είχε προαναγγείλει αυστηρά μέτρα για την τήρηση των υγιειονομικών κανόνων, στο Σύνταγμα έγινε ένα τεράστιο Κορωνοπάρτι.

Αυτά τα πλάνα πάντως αποτελούν την ταφόπλακα της Αθήνας ως χειμερινό προορισμό των Χριστουγέννων. Ποιος τουρίστας θα πατήσει το πόδι του;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.