Oμηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα πρώην σύντροφό του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το χρονικό της ομηρίας

Όλα ξεκίνησαν απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε τη σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδελφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα. Η αδελφή του θύματος ήταν αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές.

 

Θεοδωρικάκος: “Μπράβο στους αστυνομικούς που έσωσαν τη γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα”

Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έσωσαν τη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της, στον Άγιο Παντελεήμονα.

“Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα”,  έγραψε στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.