Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η κακουργηματική δίωξη και η ποινή με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα “ροζ” βίντεο. Έως τότε, ο παρουσιαστής θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος ακόμη και με κάθειρξη 10 ετών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που του ασκήθηκε αφορά στο αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από τα θύματά του. ‘”Δεν τα ανέβασα εγώ τα βίντεο. Τα έχω αποσύρει εδώ και τρία χρόνια από το διαδίκτυο. Δεν ξέρω ποιος τα ξανανέβασε”, φέρεται να υποστήριξε.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που κατασχέθηκαν από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια να αποκρυπτογραφηθούν τα ψηφιακά του ίχνη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης μηνύτριας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.